Sayfa 498/1001 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,977 - 3,984 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Ben öyle yol kenarından her hangi bir şey yada ilgili yerin meşhur şeyini almam. Kardeşim yazın doğu karadeniz turuna gittiydi. Sürmene'den bıçak almış bana meşhur diye, üzerinde stainless steel yazıyor ama yersen; kaç yerinden pas attı(A101'den 5 yıl önce aldığım bıçakta bile hala pas yok)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir de yol kenarindaki saticinin aracin plakasina bakip ona gore fiyat cekme
    gercegi var.
    34 u gorunce sanki gozlerinde dolar isareti cakiyor.

Syg,
    Ben her sene Aydin'dan gecerken incir alirim..

Bundan vazgecemem...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Neyse en azından gaza gelmemiş. Hizmeti almayız.
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Neyse en azından gaza gelmemiş. Hizmeti almayız.
    benzinlikte pompacının, benzine zam yok ama benim pompayı yerleştirme hizmetine fiyat ayarlaması var demesi gibi..

5.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir de yol kenarindaki saticinin aracin plakasina bakip ona gore fiyat cekme
    gercegi var.
    34 u gorunce sanki gozlerinde dolar isareti cakiyor.

Syg,
    Kastamonu da Taşköprü den geçerken sarmısak alalım dedik yolüstünde bir dükkan sarmısak dolu, etiketine baktım küçücük yazmış menşei çin diye, yuh dedim, en azından üstüne yazmış, içeride ücra bir yerden doğrusunu almıştık.

Safranbolu dan safran aldık, yani öyle sanıyoruz ama hiç renk/tat/koku bir şey vermedi yemeklere ne kadar koyarsan koy. Suya koyup demledim iki kaşık yine tık yok safran bu olamaz. Muhtemelen sarı turuncu benzeyen bir çiçeği iteklediler bana safran fiyatına.

Yalova izmit körfezinde yolüstünde yazın Değirmendere fındığı diye taze ince uzun fındık satarlar. Yoldaki ilk satıcılar en pahalısıdır, sonrakileri tercih edin. Vaktiniz varsa hatta içeri degirmendereye girin ordan daha ucuza alırsınız, bir de pazarının olduğu günü tutturursaniz en ucuz ve iyisini alırsınız. Yol üstündeki satıcılarda fiyat yazmaz, arabanın tipine göre fiyat söylerler, pazarlık edin. Bu her yolüstü satıcı için geçerli arabanız iyiyse mümkünse ileri falan parkedin görmesin, biraz geri yürüyüp gelin tezgaha.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Muzik devam ediyor.
    Ben de cilginca dansa devam ediyorum.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Kastamonu da Taşköprü den geçerken sarmısak alalım dedik yolüstünde bir dükkan sarmısak dolu, etiketine baktım küçücük yazmış menşei çin diye, yuh dedim, en azından üstüne yazmış, içeride ücra bir yerden doğrusunu almıştık.

Safranbolu dan safran aldık, yani öyle sanıyoruz ama hiç renk/tat/koku bir şey vermedi yemeklere ne kadar koyarsan koy. Suya koyup demledim iki kaşık yine tık yok safran bu olamaz. Muhtemelen sarı turuncu benzeyen bir çiçeği iteklediler bana safran fiyatına.

Yalova izmit körfezinde yolüstünde yazın Değirmendere fındığı diye taze ince uzun fındık satarlar. Yoldaki ilk satıcılar en pahalısıdır, sonrakileri tercih edin. Vaktiniz varsa hatta içeri degirmendereye girin ordan daha ucuza alırsınız, bir de pazarının olduğu günü tutturursaniz en ucuz ve iyisini alırsınız. Yol üstündeki satıcılarda fiyat yazmaz, arabanın tipine göre fiyat söylerler, pazarlık edin. Bu her yolüstü satıcı için geçerli arabanız iyiyse mümkünse ileri falan parkedin görmesin, biraz geri yürüyüp gelin tezgaha.
    Altin degerinde bilgiler bunlar.
    Arac ne kadar ust sinif ise ucret tarifesi de ona uygun oluyor, sadece yol ustu saticilari nezdinde degil, valeler, yikamacilar, otoparkcilar da
    Anayasanin esitlik ilkesi bu alanda da calismiyor.

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    https://youtu.be/QrCWlRhfD-k

Fissssskirtacaklar..

O mangisler biste gelecek, baska adres yok.

Syg,

Sayfa 498/1001 İlkİlk ... 398448488496497498499500508548598998 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •