Sayfa 499/1013 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Ayan Yazıyı Oku
    ÇOK mantıklı...Bankalardaki anırmal karlar buradan kaynaklanıyor..
    Evet,
    Dedem geçen sene vefat etti. Rahmetliden eşine hatırı sayılır miktarda TL mevduat intikal etti.
    Söz konusu varlığı bize sormaksızın (yaş 86 ) brüt %4,75 TL faize yatırdı ve bir senedir mevduatını bir Kamu Bankasına kullandırıyor.

BU KUL HAKKIDIR BENCE.(başka şeyler demek isterim ama suç olduğu için diyemiyorum.)

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    İşte dolar tutmak için gerçekçi bir neden..yada nedenlerden biri..sn Ayberk'in dikkatine..
    Belirttiğim gibi bu Ülke, şartları içinde yüz binlerce sebep eklenebilir.
    Ben sadece 1 neden üzerinden gittim.

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Mart ayı için AB bölgesinde tüketici enflasyonu yıllık bazda %1.5'a düştü..daha önce bu rakam ECB'nin hedefi olan %2 idi..bu durum ECB'nin geri sarması açısından risk oluşturuyor..

Lokomotif yavaşlarsa diğerleride yavaşlar..
    CNBC : Lagarde: US improvement helping drive global growth.

ECB'nin bilançosu grafiği patlatacak ama enflasyon 2'den boynunu aşağı bükmüş..

Birde tahvil alımını kesse ne olacak..

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Seni mi kıracağım sevgili enki..

Ekledim bile...
    Abi iyi yapmışsın..küstürmiyelim sarıkızı..

İleride kapısına dayanacağız..sonra kapıları üstümüze kilitler ona göre..

Bak AB Japonyalaştı..ileride sıra ABD'yede gelecek, bence..

4. Değerli Üyeler,

Sadece FED geri alım (Gezi Parkı olayının olduğu tarihe denk geliyor. )programını açıkladığı tarihten günümüze bakarak Doların REEL anlamda ne kadar fazla değer kazandığını açıkça görebilirsiniz.

Ben bir T.C Vatandaşı olarak Dolar tutmama sebep olacak durumları bir şekilde önlemek Devletimizin hem yeni Anayasada , hemde eski Anayasa gereğince başlıca görevidir.

Saygılarımı sunarım.
    Yatırım tavsiye değildir.

ABD Hazine Bakanı Mnuchin, hazinenin büyük vergi reformunu yapmaya yakın olduğunu belirtti

ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Trump yönetiminin önceliğinin ABD ekonomisinde büyüme yaratmak, uluslararası amacının ise "adil ve dengeli" ticaret olduğunu söyledi.*

Mnuchin, Washington'da Uluslararası Finans Enstitüsü'nün düzenlediği etkinlikte yaptığı konuşmada, ekonomik büyümeyi sağlamanın iki ana yolunun vergi reformu ve düzenlemeleri azaltmak olduğunu söyledi.*

Vergi reformunun amacının işletme vergilerini daha rekabetçi bir hale getirmek ve yatırım yapmak için trilyonlarca doları geri getirmek olduğunu söyleyen Mnuchin, "Umuyoruz ki bu reform, yılın sonu gelmeden yapılacak" dedi. *
    Bunlarda artık bir karar verseler...en yakın zaman yıl sonu gelmeden mi?..

Bak sn Ayberk, ABD trilyonlarca doları geri getireceğiz diyor..

6. Merkezin kasasındaki dolar eridikçe eriyor. Sıfıra inince mi harekete geçecek bu dolar?

3.5dan direkt 35 falan yapacaklar galiba bir gecede...

7.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg
    dolara yapanlar buyuk pisman olacaklar

dolar bir anda ataga gecer ve buyuk yukselis yapar. Sonra biraz asagi yukari hareket eder ve sonar 2 sene boyunca kipirdamaz

su anda dolar almak aptallik yapacagi yukselisi coktan yapti. 2 sene yatay devam eder bu
    sn ahmetg. haklıymışsınız.

sizi dinlemeyip 3,66 dan biraz daha dolar aldım ve 2 günlük zararım 700 tl.
    tek tesellim 2,5 yıldır aldığım dolarlarla yaklaşık %60 kar + faiz getirim olması. kıymetli yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum üstadım.

YTD!

Alıntı Originally Posted by priceless Yazıyı Oku
    300bin dolara en yüksek aylık mevduat faizini hangi banka verir?
    Burger -Rodeo, İNG ile bir görüşün isterseniz....ING %4 gecelik veriyor....

Sayfa 499/1013 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •