Sayfa 499/1195 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İpin ucu kaçtı gibi.
    Ben de pozitifim, yakın çevremde çok pozitif çıkan var.
    otobüsten banada bulaştı galiba 3 gündür çok kötüyüm bu gün kalkamadım doktora gidecem.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    otobüsten banada bulaştı galiba 3 gündür çok kötüyüm bu gün kalkamadım doktora gidecem.
    Doktora gerek yok bence. Git direkt test yaptır. Parol ve C vitamini + bol sıvı tüketmek gerekiyor.
    Sağlık Bakanlığından dün aradılar bunları söylediler. Temas ettiğiniz kişi var mı dedi, yok dedim. Çalışıyorsanız rapor hazırlayıp göndereyim dedi.
    Film bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,057
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Doktora gerek yok bence. Git direkt test yaptır. Parol ve C vitamini + bol sıvı tüketmek gerekiyor.
    Sağlık Bakanlığından dün aradılar bunları söylediler. Temas ettiğiniz kişi var mı dedi, yok dedim. Çalışıyorsanız rapor hazırlayıp göndereyim dedi.
    Film bu.
    Bu meret önlem alsan bile biryerden geçiyor,üstelik 3 alaman aşılıyım,bünyem galiba bu merete güçlükü hafif atlatıyorum,ama en son virüste bir tuhaflık var,3-4 gün sonra yeniliyor ani baş ağrısı peşi birden burun akıntısı 1 saat sonra tık yok,değişik virüs,sadece parol alıyorum,vitamine gerek yok bol meyve yediğim için,eskiden bize japon ilacını birden için diye 8 adetini dayattılardı,onu geçtik ilk evrelerde benim kayınçoyu ağır tuttuydu 8+8 dayatmışlar hergün adam ölüyordu,tıpa gittiydi salakmı bu doktorlar demişti öyle kurtulmuştu,bunun ilacı bol sıvı mandalina ve portakal suyu,ilaç hikaye,aşı zaten mecbur,aşı karşıtlarının sonunu gördük,bulaşanların çoğunluğu zıbardı,dikkatimi çeken bir unsur var,benim oğlan 21 test yaptırdı bu zamana kadar hep negatif çıktı,çevremdede var böyle,oysa ayni evde septomlar ayni buda ilginç,ülke olarakta vurdum duymayız,çoğu hasta doktora gitmiyor çevresine bulaştırıyor,aşıda olmuyorlar,zaten biz adam olmayız alamanların dediği gibi tesadüfü yaşayan milletiz,neyse geçmiş olsun.

4. günaydınlar

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar..

covid gene hortladı,aslında ölmemiştiki hortlasın..turizmdi,yok esnaftı yok şuydu yok buydu ile bayağı bir destek oludu yönetim bu işe.

gribal bulgularınız varsa hiç üşenmeyin hemen bir sağlık kuruluşuna gidin ve TEST YAPTIRIN.aşılı iseniz korkmayın hafif

geçireceksinzidir büyük olasılıkla.
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159
     Alıntı Originally Posted by azaz Yazıyı Oku
    İshal le aynı tutulamaz....
    Svg. Radyolog, sizde bilirsiniz ki ishal hiçte hafife alınacak bir durum değildir. Ciddi sonuçlar verebilir. Burada anlatmak istediğim tedbirini alır ve uygun tedavi olursanız atlatırsınız. Kovitte yaşamın bir parçası olmuştur artık.
    İnsanların bilinçli olup kendini koruması lazım. Bitti diye bir şey yok.
    Gerçi yakalananların bir yerde bağışıklık sistemi de artıyor.
    Geçen aşı takvimine bakmış idim (klimik.org.tr)sizde bakabilirsiniz.2 doz Sinovac+2 doz Bion tech olana aşı önerilmiyor.
    Kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayım. Verdiğim adresten aşı durumunuzu kontrol ediniz. Bir çok durum mevcut.
    Hasta olan tüm hisse net üyelerine acil şifalar dilerim.

bunları ben yazmadım valla

ama kısmende olsa katılırım yazdıklarınıza

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Geçen aşı takvimine bakmış idim (klimik.org.tr)sizde bakabilirsiniz.2 doz Sinovac+2 doz Bion tech olana aşı önerilmiyor.
    Kimseyi yanlış yönlendirmiş olmayım. Verdiğim adresten aşı durumunuzu kontrol ediniz. Bir çok durum mevcut.
    Hasta olan tüm hisse net üyelerine acil şifalar dilerim.
    İki doz Sinovac ardından iki doz BioNTech aşısı (toplam 4 doz aşı) olanlar içerisinde 50 yaşın üzerinde olanlar, hastalık veya ilaca bağlı bağışıklık yetersizliği olanlar, altta yatan ciddi hastalığı (diyaliz uygulananlar, kalp yetmezliği, ileri AC yetmezliği ve siroz) bulunanlar ve yüksek miktarda virusla karşılaşma riski olan kişiler (sağlık çalışanları) hatırlatma dozunu, son aşıdan en erken 3 ay sonradan itibaren olabilirler. Bu gruplar dışında kalan kişilerde aşıların ağır hastalık ve ölümden koruyucu etkisi devam ettiğinden hatırlatma dozunu olmalarına şimdiki bilgilere göre gerek yoktur. Öneriler, yeni veriler ışığında değerlendirilmelidir.

Sayfa 499/1195 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •