Sayfa 499/1001 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,670
    Ama...

Kahrolsun Gidivanizm..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Altin degerinde bilgiler bunlar.
    Arac ne kadar ust sinif ise ucret tarifesi de ona uygun oluyor, sadece yol ustu saticilari nezdinde degil, valeler, yikamacilar, otoparkcilar da
    Anayasanin esitlik ilkesi bu alanda da calismiyor.

Syg,
    Lokantaya yürüyerek gidersen adam yerine koymazlar lüks arabayla gidersen içeriye girer girmez hoşgeldin abi çekmeye başlarlar minimalist yaşam tarzı ortadoğu kültüründe eziklik olarak görülüyor

Sayin Dudu Ankara icin diyorsaniz
    sakin buralara gelmeyin, buzz gibi havasi var bu Ankara nin...

Gri bir gokyuzu, miss gibi bodruma gidin hafta sonu Serhan Asker in programinda izledim...

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Senin oralarda kiralar nasil? Ben de evi kiraya verip oraya gelsem..
    2 emekli maasi ile yani 12000 TL ile yasanir mi oralarda?

Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Ek olarak meslegini - calistigin yeri sorup
    kafadaki katsayi yi yapistirirlar

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bir de yol kenarindaki saticinin aracin plakasina bakip ona gore fiyat cekme
    gercegi var.
    34 u gorunce sanki gozlerinde dolar isareti cakiyor.

Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Lokantaya yürüyerek gidersen adam yerine koymazlar lüks arabayla gidersen içeriye girer girmez hoşgeldin abi çekmeye başlarlar minimalist yaşam tarzı ortadoğu kültüründe eziklik olarak görülüyor
    Minimalist yaşam tarzı güzeldir. Ama rafine zevkleri olan insanları da takdir ediyorum. Sahip olduğu nesnedeki değeri kavrayabilen insan. 500 tane aracı koleksiyon gibi depoya koymaktansa bir tane aracı doyasıya kullananan.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Kastamonu da Taşköprü den geçerken sarmısak alalım dedik yolüstünde bir dükkan sarmısak dolu, etiketine baktım küçücük yazmış menşei çin diye, yuh dedim, en azından üstüne yazmış, içeride ücra bir yerden doğrusunu almıştık.

Safranbolu dan safran aldık, yani öyle sanıyoruz ama hiç renk/tat/koku bir şey vermedi yemeklere ne kadar koyarsan koy. Suya koyup demledim iki kaşık yine tık yok safran bu olamaz. Muhtemelen sarı turuncu benzeyen bir çiçeği iteklediler bana safran fiyatına.

Yalova izmit körfezinde yolüstünde yazın Değirmendere fındığı diye taze ince uzun fındık satarlar. Yoldaki ilk satıcılar en pahalısıdır, sonrakileri tercih edin. Vaktiniz varsa hatta içeri degirmendereye girin ordan daha ucuza alırsınız, bir de pazarının olduğu günü tutturursaniz en ucuz ve iyisini alırsınız. Yol üstündeki satıcılarda fiyat yazmaz, arabanın tipine göre fiyat söylerler, pazarlık edin. Bu her yolüstü satıcı için geçerli arabanız iyiyse mümkünse ileri falan parkedin görmesin, biraz geri yürüyüp gelin tezgaha.
    Ayağındaki ayakkabının markasına, tişörtünün timsahı olup olmamasına, hatta elindeki telefon markasına, güneş gözlüğüne, evindeki eşyaya, oturduğun muhite bile bakıp fiyat biçiyor bizim esnaf. Eve gelen tesisatçıya ve pantolon tadilatı yaptırdığım terziye selam olsun.

7. Çok eskiden telefon iPhone diye mavi turu iki katına kütlediler o günden sonra şortumdan çıkarmadım telefonumu

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Vale kullanmasan bile

Vale ücreti isteniyor

https://www.ensonhaber.com/amp/3-say...la-saldirdilar

Sayfa 499/1001 İlkİlk ... 399449489497498499500501509549599999 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •