Artan

56,10 10 18:10
67,70 9.99 18:10
37,66 9.99 18:10
15,53 9.99 18:10
6,06 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
154,30 -9.98 18:10
10,94 -9.96 18:10
35,26 -9.96 18:10
11,69 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.755.512.533,92 18:10
7.660.110.704,50 18:10
5.585.031.533,70 18:10
4.412.365.760,64 18:10
4.281.834.851,10 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
Arama sonucu : 35 madde; 33 - 35 arası.

Konu: Hayat kalitesi nasil artirilir? Oneriler tecrubeler lutfen paylasalim!!!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,677
    Cok faydali bir baslik.
    Tskler herkese..
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Başlık on numero...
    Çok güzel paylaşımlar olmuş..

Ek olarak toksik kişilerden uzak durunuz.
    Bunlar enerjinizi zamanınızı mutlulupunuzu emerler
    ve hayır demeyi bilin....

imzam linktedir...
    https://justpaste.it/78bvw
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ilk bastaki yazimi okursan lezzet denen sey manipule edilebilir

Coca Cola sana su anda sekerli tatli geliyor oysaki hayatindan sekeri tamamen cikarsan 6 ay sonra coca cola yi agzina koysan sanki 1 ton seker yutmus gibi olacaksin

sana daha guzel bir sey anlatayim
    --------------------------------------------

10 sene once mi ne bir websitesi buldum. Bu site o zamanlar bedavaydi gun be gun her yedigini giriyorsun gramina kadar. Gun sonunda sana bir analiz raporu cikariyor iste bugun ihtiyacin olan A vitamininin %50 sini almissin efendim B vitamininde %145 tesin falan gibi

neyse bende oylesine girmeye basladim verileri 1-2 hafta raporlara bakmadim. Sonra bi bakayim dedim. BIr de ne goreyim raporda hep sodium icin ihtiyacim olanin 3 katini aldigim yaziyordu. Ama bu imkansizdi cunku benim evimde tuz yok ee yediklerimde de bu kadar tuz olamazki

adamlara email attim. Anlattigim adamlara sitenizde soyle bir sorun var lutfen duzeltin diye

kustah bir cevap geldi yok efendim sitemiz onaylanmistir iste sirketimizde gida uzmanlari calistiriyoruz falan

biz boyle email uzerinden kavga etmeye basladik. Sonra baktim olmayacak bir uzmanin telefon numarasini istedim

Konusma aynen soyle
    -----------------

beyefendi benim evimde hic tuz yok siz kalkmis ihtiyacimin iki kati tuz aldigimi soyluyorsunuz. lutfen sistemdeki yanlisi duzeltin

bizim sistemimizde bir sorun yok sizin yedikleriniz tuzlu

yahu anlatamiyorum galiba evimde tuz yok kardes adami deli etmeyin

beyefendi su anda kayitlariniza bakiyorum sabah kahvaltisinda kac zeytin ne kadar peynir sonra ekmek burada gozukuyor

eeeee? ne alaka?

siz yediginiz ekmekte ne kadar tuz oldugunu biliyormusunuz?

ehm sey yani yooo

Beyefendi yedikleriniz cok tuzlu o yuzden sonuclar dogru. Biraz dusunun lutfen. Iyi gunler efendim.
    ----------------------------------

Ve ben anladimki hic tuz dokmesemde zaten yediklerimde megerse manyak tuz varmis. Ayni hikaye seker icinde gecerli
    -----------------------------------------

Sirketler lezzetli olsun diye tuz ve sekeri hatta bazen ikisini ayni anda kullaniyorlar. Sen yalnizca lezzete bakiyorsun damagindan beyne sinyal gidiyor seratonin salgiliyor sen mutlu oluyorsun. Baklava yemis bir adamin suratina bak esrar cekmis gibidir iste sebep bu

Oysa senin pankreasin o balavadaki sekeri hissettigi anda insulin salgilamaya basliyor. Pankreas her sekerli yediginde bu insulini salgiladigindan cok sekerli yiyenlerde pankreas daha cok calistigindan 40 yasina gelmeden pankreas yoruluyor ve diyabet oluyorsun
    -----------------

Sonuc; lezzetten uzak durun kaliteye odaklanin. Lezzet pesinde kosanlarin sonu husrandir. Seker ve tuzu ve hazir gidalari biraktiktan belli sure sonra daha once size ot gibi gelen ne bilim havuc bile o kadar sekerli gelecekki inanamayacaksiniz

Siz cola icerek baklava yiyerek (taste bud) yani tat olma duyunuzu koreltiyorsunuz.
    Lezzet peşinden koşanların sonu neden hüsran olurmuş anlayamadım dikkatli olunur ve her lezzetli şey yenmezse sıkıntı yoktur. xxxx yiyecegini en iyi neresi yapıyorsa oradan fiyatına bakmaksızın yersin tabiki çok lezzetli görünen saglıksız şeyler yenilmemeli örnegin insanlar film izlerken,maç izlerken cips tüketirler çok lezzetlidir yedikce yiyesiniz gelir hatta o lezzetli görünen cips,i çocuklarınada bol bol yedirirler bilmezlerki o cips insan saglıgının en büyük düşmanıdır içerisindeki msg(mono sodyum gulutamat)diger bir adıda çin tuzudur cipslerin üzerinde msg diye yazılır devamlı yiyen kişiler yavaş yavaş kendi saglıklarına balta vurdugunun farkında bile degiller ileride çok ciddi hastalıklar kapısını çalacak(araştırın göreceksiniz) haberleri dahi yok bu gibi şeylerle hayat kalitesi yakalanamaz
    Son düzenleme : AUDİ+; 23-09-2017 saat: 17:39.
    Göz olanı akıl olacagı görür..

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •