Artan

440,00 10 18:10
15,51 10 18:10
11,13 9.98 18:10
44,08 9.98 18:10
73,85 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

119,80 -9.99 18:10
16,16 -9.97 18:10
260,25 -9.95 18:10
16,60 -7.52 18:10
23,50 -6.82 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

9.479.451.159,50 18:10
9.018.106.905,20 18:10
7.681.754.458,40 18:10
6.820.525.759,68 18:10
6.778.770.036,81 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 5/338 ÝlkÝlk ... 345671555105 ... SonSon
Arama sonucu : 2752 madde; 33 - 40 arasý.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by kingsailor Yazýyý Oku
    migros beklenti üstü favök ve kar..

favök beklenti 4.2 gelen 5.6
    net kar beklenti 1.9 gelen 3.1 milyar
    Esas faaliyet karý hala sorunlu..Negatif gelmiþ gene....Migros yarýn/kýsa vade sýkýntýlý olabilir...

--3. çeyrekte MÝGROS da ciro %12 artarken, bürt kar marjý %53 artmýþ; müthiþ...
    --orta ve üst gelir gurubuna (tuzu kurulara) hitap etmesinden olsa gerek...

3.  Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    Sebebi sizin algýlayamadýðýnýz bir gerçekten Sayýn ft-2..Fâhiþ fiyatlarla mal satmasý da öyle sizin ifâde ettiðiniz gibi maliyetin üzerine %20 filan deðil..Size de belgeleyerek Facebook Sayfamdaki arkadaþlarýma da bir örnek verdim..Doðruluk marka Trakya tipi kaþarý eþim Migros'dan 839tl/kg'ye,ben ise 150 metre ötedeki Özkuruþlar Market'den 500tl/kg.'a aldýk.Migros Fiyatý %67.8 daha pahalý..Millet bu fiyatlara raðmen hâlâ neden Migrosu tercih ediyor?Sebebi karý-koca çalýþanlarýn market market dolaþacak vakitleri yok!Ve onlara hitap eden her türlü mal Migroslarda ve nispeten onlarýnda mukim olduðu daha mutena semtlerde var..Küçük ve yerel zincirler ise çoðunlukla oralarda yoklar.Migros da bunlarý görüp fiyatlarýný þiþiriyor..20 yýl öncesi ben ve eþim de ayný durumda idik..Bunu ilk açýkladýðýmda yan çizdiniz ve basma kalýp bir sözle yanýtlayarak beni de takmadýnýz ama gerçek budur beyefendi..Saygýlar..

4.  Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/piy...-dusus/3279489

Bu habere göre sizin teoriniz çökmüþ oluyor..

Keza kriz lüks tüketimide vuruyor...

5.  Alýntý Originally Posted by ft-2 Yazýyý Oku
    birde garip olan sizin bizim toptan bilonçosunu paylaþýrken migrosu es geçmeniz..

Ýnsan acaba diyor...

6.  Alýntý Originally Posted by Þafakalý Yazýyý Oku
    Sebebi sizin algýlayamadýðýnýz bir gerçekten Sayýn ft-2..Fâhiþ fiyatlarla mal satmasý da öyle sizin ifâde ettiðiniz gibi maliyetin üzerine %20 filan deðil..Size de belgeleyerek Facebook Sayfamdaki arkadaþlarýma da bir örnek verdim..Doðruluk marka Trakya tipi kaþarý eþim Migros'dan 839tl/kg'ye,ben ise 150 metre ötedeki Özkuruþlar Market'den 500tl/kg.'a aldýk.Migros Fiyatý %67.8 daha pahalý..Millet bu fiyatlara raðmen hâlâ neden Migrosu tercih ediyor?Sebebi karý-koca çalýþanlarýn market market dolaþacak vakitleri yok!Ve onlara hitap eden her türlü mal Migroslarda ve nispeten onlarýnda mukim olduðu daha mutena semtlerde var..Küçük ve yerel zincirler ise çoðunlukla oralarda yoklar.Migros da bunlarý görüp fiyatlarýný þiþiriyor..20 yýl öncesi ben ve eþim de ayný durumda idik..Bunu ilk açýkladýðýmda yan çizdiniz ve basma kalýp bir sözle yanýtlayarak beni de takmadýnýz ama gerçek budur beyefendi..Saygýlar..

Bu dediginizin sebebi Migros’un pahalý satma politikasý degildir. Kimseye laf anlatamýyorum burada, herkes gördügü fiyat üzerinden yorum yapýyor.

Migros neredeyse tüm ürünlerde baþta bim ve diðer perakende fiyatlarýný referans alýr. Ancak bu belli dönemlerde olur. Bir ay o markete indirim fiyatý 500den girdiyse, sonraki ay Migros 30% kategori indiriminde kataloga alýr ayný fiyattan o peyniri yine alýrsýnýz.

Fiyatlarda dönemsel fark görme nedeniniz budur. Migros aptal mý ki, yan markette 500tlye satýlan kaþarý 800e itelesin? Tüketici zaten market market geziyor. Zaten Migros da o kaþarý 800tl döneminde satamaz, yaptýgý ciroyu 500e indirince yapar böylece herkes mutlu olur.

Peynir firmasýnýn o müsteride aktiviteye girmesi, Migros’ta ayný anda peynir kategorisinde indirimde olmamasý.

En kötü ihtimalle, diger markette eski fiyatlý stok olmasý. (Migrosta rotasyon hýzlý oldugu icin fiyat cabuk gecer).

Tabi ki Migros’un pahalý sattýgý, az indirime girdigi kategoriler de var. Ancak özellikle temel gýda, deterjan vs islerinde bu dedigim 100% calýsýr.

7. migorsda daha pahalý satýlýyor ifadesi gerçek dýþýdýr..

Fiyatlar internet üzerinden kontrol edilebilir..

Beyaz yakanýn migros tercih temesinin sebebi içki satþý olabilir..

Ayrýca alt gelir grubuna mensup insanlar genelde orta üst gruba göre daha muhafazarkar bir yaþam sürmesi, ve içki satan yerlerden alýþveriþ yapmama durumu buna bir sebeptir...

8. Ayirýca migros internetten satýþ iþini iyi becerdi....

Hacme ve marjlara yansýyor..

Sayfa 5/338 ÝlkÝlk ... 345671555105 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •