Sayfa 5/17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
Arama sonucu : 132 madde; 33 - 40 arası.

Konu: DMLKT Emlak Konut Damla Kent GMS

1.  Alıntı Originally Posted by pozitif Yazıyı Oku
    kardeş biraz pahalı olabilir ama herşeyin bedeli var
    6 şubat depremlerinde toki nin bir tane binası yıkılmadı
    sözleşme şartlerınıda okumamışsın paylarını biriktirirsin işine gelmez vazgeçersen hisse gibi satarsın
    devletin güzide kurumlarını karalayacağına biraz araştır
    mantığın almıyorsa bulaşma sana kimse zorla aldırmıyor
    150 bin talep ettim 119 bin küsur geldi lotumun arkasındayım devletime de güveniyorum
    7,6tl fiyattan işleme açıldı. herkese hayırlı olsun.

Bu Halka Irza katılmayışım isabetli karar olmuş görünüyor, isteyen tahtadan istediği kadar alabilir!

DMLKTG günlük, fiyat istikrarını sağlayacak kurum en iyi satıcı!

3. Bir hevesle girdim. Baktım bir yere gitmiyor sattım. İnşaat bitimine yakin (2-3 sene sonra) fiyatlar piyasaya gore uyguna gelirse tekrar girerim. Geride kalanlara bol sabir.

Bugün Halk Yatırımın gazabına uğradınız! Hissede fiyat istikrarı yapması beklenen kurum 21 mlyn lot satış yaptı!
    HALKB topiğinde negatif yorumlar yaparak gülücükler/kahkahalar atan, uzun vade yatırımcılarla onların kayıplarını düşünmeden dalga geçen/kavga eden o kişi şimdi Empati kursun!

5. Bunun halka arzında yer alan iskonto oranı ne demek oluyor. Kurumsallaşma 4 de 1 fiyata mı vermiş oluyorlar?

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bugün Halk Yatırımın gazabına uğradınız! Hissede fiyat istikrarı yapması beklenen kurum 21 mlyn lot satış yaptı!
    HALKB topiğinde negatif yorumlar yaparak gülücükler/kahkahalar atan, uzun vade yatırımcılarla onların kayıplarını düşünmeden dalga geçen/kavga eden o kişi şimdi Empati kursun!
    Bunlar satılmayıp elde kalan lotlar mı acaba?? Bu kadar lotu nasıl satabiliyor?

7.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Bunlar satılmayıp elde kalan lotlar mı acaba?? Bu kadar lotu nasıl satabiliyor?
    Arzdan fazla talep geldi, normalde satılmayan yok.

İskonto oranı %24.10 görünüyor, Halk Yatırım Halka Irz fiyatı ve aşağısından satabildiğine göre daha yüksek iskonto fiyatından almış olmalı!

Sayfa 5/17 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •