-
Bir hevesle girdim. Baktım bir yere gitmiyor sattım. İnşaat bitimine yakin (2-3 sene sonra) fiyatlar piyasaya gore uyguna gelirse tekrar girerim. Geride kalanlara bol sabir.
-
Bugün Halk Yatırımın gazabına uğradınız! Hissede fiyat istikrarı yapması beklenen kurum 21 mlyn lot satış yaptı!
HALKB topiğinde negatif yorumlar yaparak gülücükler/kahkahalar atan, uzun vade yatırımcılarla onların kayıplarını düşünmeden dalga geçen/kavga eden o kişi şimdi Empati kursun!
-
Bunun halka arzında yer alan iskonto oranı ne demek oluyor. Kurumsallaşma 4 de 1 fiyata mı vermiş oluyorlar?
-

Originally Posted by
berkimcans
Bugün Halk Yatırımın gazabına uğradınız! Hissede fiyat istikrarı yapması beklenen kurum 21 mlyn lot satış yaptı!
HALKB topiğinde negatif yorumlar yaparak gülücükler/kahkahalar atan, uzun vade yatırımcılarla onların kayıplarını düşünmeden dalga geçen/kavga eden o kişi şimdi Empati kursun!
Bunlar satılmayıp elde kalan lotlar mı acaba?? Bu kadar lotu nasıl satabiliyor?
-

Originally Posted by
Miles Iron
Bunlar satılmayıp elde kalan lotlar mı acaba?? Bu kadar lotu nasıl satabiliyor?
Arzdan fazla talep geldi, normalde satılmayan yok.
-
İskonto oranı %24.10 görünüyor, Halk Yatırım Halka Irz fiyatı ve aşağısından satabildiğine göre daha yüksek iskonto fiyatından almış olmalı!
-
Biriktirecez, napalım bu zamanda ev sahibi olmak kolay değil
-
DMLKTG günlük, Halk Yatırım dün sattığından fazlasını aldı! yukarıdan SAT aşağıdan AL, güç elinde! güzel ticaret!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri