Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Bu iþe aklým yatmadý.
Devlete olan güvenimiz o kadar azalmýþ ki, ben þahsen paramý böyle karýþýk iþe baðlamam.
Daðýtým nasýl? Eþit mi?
Katilim gostereceklerin mutlaka okumasi gereken bir yazi. Soner Hoca cok guzel anlatmis.
https://www.paramedya.com/devami/133...rli-satis-var/
Anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum. Þimdi ben site içi 1+1 baktým sarý sitede iyi pazarlýkla 3 adet alabiliyorum ve proje bitene kadar birde kira alýrým 3 yýl 10.000tl den aylýk kira hesaplasam 1 milyon da kira gelirim olur yanlýþ mý düþünüyorum.
Sayýn guneysu,bu sertifikalarý borsada alýp satarak elde edilen kazancýn vergisi yo lardaki gibi %10 stopaj þeklindemi yoksa diger hisselerdeki gibi %0 mý,yoksa beyanname vererek %30-40 vergi falanmý var?
Yer Ýmleri