Haklisin orti biz kimseye buradan almasin demedik .güzel fiyatlar alim için,sadece firmanın yönetim şeklini,mantalitesini,borcunu, nasıl huplendigni anlatiyoruz ha sen gelir alirsin kimse niye geldin aldın demez.tekrar diyorum 6-7 TL gelsin sadece maliyet düşürmek için alırım,yoksa bedava -bedava olduğu için değil..dediğin birseyi herkes umut ederek bekliyor bu ülke batmazsa gidecek bir sürü hisse var.tekrar tekrar söylüyorum evet bizim canımız yandı çünkü en iyimiz 65 TL maliyetle 5 yildir bekliyoruz ve hisse 9 TL dolaşıyor.ve bu zaman suresi içerisinde genel kurullarda da verilen hicbir söz gerçekleşmedi.tekrar tekrar söylüyorum alırken kactane iştirakleri var bunların borcu ne ne iş yaparlar diye bakin.yönetimdekilerin %80 akraba ve hepsinin yuksek maaş aldıklarını bilin,bitmeyen bir finansman gideri olduğunu.çaldıklarını bilin.ama bu bir patron kağıdı nasıl buralara anlamsız(battı mı?),şekilde geldiyse bir bakmişsiniz ki yine anlamsız şekilde çıkabilir..hem 1 yıl beklemeye gerekse yok belki yarında olabilir,bugün de bunlar ihtimal..ihtimali olmayan ise her sene düzenli kar açıklayan döviz borcu karşılığı olan şirketlerdir..neysee bana gore uzun bir aradan sonra o kadar cok yazdım ki bu bana 6 ay yeter.buralar size emanetkimseyi kırmadan yazmayı unutmayalım.Allah hepinize sağlık ve huzur versin.Çalılarin arkasında bekliyoruz birgün marsa gider diye
)
Yer İmleri