Nihayet bir miktar alım yapılmış...
Halka arz yapıldığında dolar 8,5 civarındaydı..
28 Martta GK var..
Hem 2020 karından hem de 2021 dağıtılabilir karın en az %30 unu dağıtacağız sözünün tutulmasını beklemekteyiz..
GK gündeminin ilgi,
7 - Yönetim Kurulu'nun 2021 yılı hesap dönemine ilişkin kar dağıtımı ile ilgili önerisinin görüşülmesi, kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi
maddesi gereği GK ya katılacak ortakların bu konuda isteklerini bildirmesi temettü konusunu daha iyi bir orana taşıyacaktır...
Geçen sene hatırlanacağı üzere Jantsa GK sın da gündem maddeleri arasında olmamasına rağmen,
katılımcı ortakların talebi üzerine %600 küsur civarı bedelsiz çıkmıştı..
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
Şayet son anda bir aksilik çıkmaz ise, Ailece Genel Kurula katılmayı planlıyoruz. Başarı dileklerimizle birlikte, yönetim kurulunun kar payı teklifine ilaveten, 2020 karından da en az %10 da olsa nakit kar payı dağıtımı yapılmasını önermeyi düşünüyorum.
28/03/2022 - 28/03/2022 tarihinde EUROPAP TEZOL KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak 15,94 - 16,07 TL fiyat
aralığından 10.000 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte EUROPAP TEZOL KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 28/03/2022
tarihi itibariyle %29,30 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer
almaktadır.
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1013528
Genel kurul sonuçları
45 milyon temettü 29 Nisanda
10 milyon temettü 30 Eylül’de
Bedelsiz için SPK’ya başvuru gerekiyor.
Syg.
Yer İmleri