Sayfa 50/512 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 4096 madde; 393 - 400 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Eyvallah hocam, kazancın bereketli olur inşallah.
    Amin cümlemizin inşallah...

2. güzel şirket geriye dogru 30 sayfa okudum bundan sonra hedef yukarı en kötüsünü atlatmış...Birde amerika kıtasına yaptıgı güneş panelleri için yeni ürünü cok satar gibi geliyor...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Bist Metal Endeksi Uzun vade grafigi..
    2008den gelen trendinin görünümü..

12760 civarlarında trend yukarı yönlü kırılmış durumda..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
    Sn Ortaklar yılın 2.yarısından sonra Çelik sektörü toparlar mi sizce?Gecen sene %12 bu sene de ilk 5 aylik periyotta %20 daralma olmuş sektörde.En kötüsü gecmistir insallah.Sektorle iglili bundan sonrasi hakkinda görüşü olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

Teknik olarak sektör uzun vade trendini kirmis ve yukselis icin temel taraftan güzel haberleri bekliyor görünümünde..

Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..

4. 1 ay önce portföyü güncellediğimde hem net yp pozisyonu, hem ihracat oranı, hem yeni iş ilişkileri, hem yenilenebilir enerji yatırımları sebebiyle ciddi potansiyel var diye eklemiştim. Potansiyeli konusunda fikrim değişmedi, ancak fiyat değişimi açısından portföydeki değişime göre nazar boncuğu gibi kaldı resmen. Tüm çelikler Ereğli ne yapıyor diye gözünün içine bakıyor sanki. Çizgi grafikle bakınca direnç bölgesini aşamıyor görünüyor, buraları aşarsa zirvesine yakın bölgeye kadar pek ciddi bir direnç alanı yok gibi. Hayırlısı.

5. Ne yazıkki benim gibi birçok arkadaşımızın beklentisini karşılamamış. Merakla bilançoyu bekliyorum. Bilançosu şirket yönetiminin yatırımcısına karşı alacağı tavır hakkında bilgi verecektir.

6.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Ortaklar yılın 2.yarısından sonra Çelik sektörü toparlar mi sizce?Gecen sene %12 bu sene de ilk 5 aylik periyotta %20 daralma olmuş sektörde.En kötüsü gecmistir insallah.Sektorle iglili bundan sonrasi hakkinda görüşü olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

Teknik olarak sektör uzun vade trendini kirmis ve yukselis icin temel taraftan güzel haberleri bekliyor görünümünde..

kocaer her ne kadar demir çelik sektöründe sınıflanıyorsa da gerçekte çok az alakası var...çünkü kocaer çeliği nihai ürüne çevirip o şekilde satıyor...işte bu yüzden satış sorunu yok...diğer çeliklerde olduğu gibi bir daralma söz konusu olmaz...hatta katma değeri yüksek ürünler ürettiği için ciro ve karlılığı artar...sürekli söylediğim gibi fabrikada yapılan modernizasyon ve kapasite artışları ikinci çeyreğe kısmı ,üçüncü çeyreğe de tam yansımasını bekliyorum..asıl muhteşem bilanço üçüncü çeyrekte gelmeli...

beklentileri güzeldir...ben beklemeye devam ediyorum....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    1 ay önce portföyü güncellediğimde hem net yp pozisyonu, hem ihracat oranı, hem yeni iş ilişkileri, hem yenilenebilir enerji yatırımları sebebiyle ciddi potansiyel var diye eklemiştim. Potansiyeli konusunda fikrim değişmedi, ancak fiyat değişimi açısından portföydeki değişime göre nazar boncuğu gibi kaldı resmen. Tüm çelikler Ereğli ne yapıyor diye gözünün içine bakıyor sanki. Çizgi grafikle bakınca direnç bölgesini aşamıyor görünüyor, buraları aşarsa zirvesine yakın bölgeye kadar pek ciddi bir direnç alanı yok gibi. Hayırlısı.
    anlamsız bir baskı var...yatırımcıya lanet olsun dedirtiyorlar...gözler yanılıyor ve tırsıyor...ama akıl ve mantık bilançoyu görmek istiyor...özelikle de üçüncü çeyreği...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8.  Alıntı Originally Posted by MURO Yazıyı Oku
    Ne yazıkki benim gibi birçok arkadaşımızın beklentisini karşılamamış. Merakla bilançoyu bekliyorum. Bilançosu şirket yönetiminin yatırımcısına karşı alacağı tavır hakkında bilgi verecektir.
    şu anda benim de fiyatlama açısından en zayıf hissemdir kocaer...ne yazık ki öyle...ama yapacak da bir şey yok..tahtada birileri algılar ile oynuyor...hiç çıkmayacak ,çok zayıf, burada zaman kayıp etmeyeyim düşüncesini vermek istiyorlar...ama ben kekoyum... ben bunları yemem...yiyeyene de ben afiyet olsun derim....

Sayfa 50/512 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •