Sayfa 50/399 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 3190 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Nacizane 1080 olani telefona farkli kaydet yapmadan detaylariyla telefondan direk tiklayarak goruntuledim. Benim açımdan tabiki sıkıntı yok o kadar emege hazir konuyoruz elinize sağlık
    Geri dönüş için teşekkürler...

1080p olan çoğu telefon bilgisayara daha iyi uyum sağlıyor. Ayrıca çizimlerde sapma yapmamış...

"En iyisi" dediğim daha güzel ama sanki RRG çiziminde grid çizgilerinde düzensizlik oluşturmuş...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

XU100...

Yeni hazırladığım otomatik resim yükleme sistemim ile bugünkü kapanış sonucuna göre grafiğimizi paylaşalım...

Yorumda değişen bir şey yok...

8.592 'yi bekliyoruz...

Sonrasına, ondan sonra bakacağız...

Deneme amaçlı Takas/AKD grafiği...

Hangisi...?

4. 1080 olanı gözüme güzel gözüktü üstad.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    1080 olanı gözüme güzel gözüktü üstad.
    Teşekkür ederim Üstadım...

Genel kanı şimdilik 1080p olandan yana...

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Usd grafta mavi üzeri kalmayı bir türlü beceremedi, tam yeşil çizgide kapadı.
    Alta dalarsa kanal üst bandı 275 usd civarı.

Uçurumun kenarına getirdin ömrümü,
    Harabeye çevirdin garip gönlümü formasyonu.

7. Kanal içine inerse en yakın kırmızı çizgi şuan 2.60 usd gözükmekte, gün geçtikçe 61 olur 62 olur döviz yükselişini de eklersek
    8300 - 8500 aralığı bir rakam oluşur yanlış hesaplamadıysam.

Sorulması gereken soru, Döviz ve enflasyonun yükseldiği bir ortamda borsanın ters yönde neden hareket ettiğidir.
    Akla gelen şıklar var tabi.

8. Döviz zaten olması gereken değerde değil baskılanıyor. Niyet seçime kadar bu şekilde gidip, sonrası baskı kaldırılıp yabancı girişi cazip hale getirilmek isteniyor olabilir mi.

Sayfa 50/399 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •