Sayfa 50/179 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
Arama sonucu : 1428 madde; 393 - 400 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. Horoz kimindi yaw
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2. Elektürük alamıyom bu şekerden, neyse jeotermal dairede eletürüg veririm buna ben
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Portföy çoğaldı arkadaşım benim için de al sat dedi. Oğlanın parayı çekince onunla devam edeceğiz benim komisyon onun komisyonun 1/4 u. Bugünlük 2 milyon hacim oldu kar da emekli yevmiyeyi adam başı. Az izleyeyim kokuya bakayım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    31 aralıktan sonra ben bırakıcam vob kumarını bahriyeli abi
    Kimbilir kimlerin parasını hüplettim, bugün kü hasılat rekor kırdı
    Bundan kelli "Vob yapman batarsın" mı diyecen Bozkurt'um ?

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Portföy çoğaldı arkadaşım benim için de al sat dedi. Oğlanın parayı çekince onunla devam edeceğiz benim komisyon onun komisyonun 1/4 u. Bugünlük 2 milyon hacim oldu kar da emekli yevmiyeyi adam başı. Az izleyeyim kokuya bakayım
    Bereketini gör Salih ağabeyim.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Bundan kelli "Vob yapman batarsın" mı diyecen Bozkurt'um ?

Bereketini gör Salih ağabeyim.
    Reisim hünkârım ile birlikte daimi bir iş bulduk. İkimiz afrigaya sekiz işçisi olarak gidiyoruz. Gara oğlanlar iyi para vererekmiş. Gara oğlanlar aralarında konuşurken duydum bunlar çok yaşamaz dediler. Gıda zehirlenmelerinden mi sivrisinek hummasından mi öleceğimizi düşündüler orayı çözemedim. Yoksa iş kazasından mi öleceğimizi düşündüler oraya akıl erdiremedim

6. Sabahtan beri para saymaktan barnağım yoruldu.
    Banada bereketini gör diycen mi pisyedili abi
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reisim hünkârım ile birlikte daimi bir iş bulduk. İkimiz afrigaya sekiz işçisi olarak gidiyoruz. Gara oğlanlar iyi para vererekmiş. Gara oğlanlar aralarında konuşurken duydum bunlar çok yaşamaz dediler. Gıda zehirlenmelerinden mi sivrisinek hummasından mi öleceğimizi düşündüler orayı çözemedim. Yoksa iş kazasından mi öleceğimizi düşündüler oraya akıl erdiremedim
    Bozkurt da sen de "kazanıyorum"dediniz .
    Ne işiniz var Afrika'da ?

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sabahtan beri para saymaktan barnağım yoruldu.
    Banada bereketini gör diycen mi pisyedili abi
    Bereketini gör benim değerli Bozkurt kardeşim.Sen içimizi bilirsin unutsam bile her daim dedim say lütfen.
    Hep kazanmanız dileğiyle iyi günler.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

8. Her gün para dağıtılan 1 platformda, kazanamıyorum diyeni afrigaya gönderiyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 50/179 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •