Hancimiyiz yolcumuyuz önce karar vermek lazım.Hanci isek sorun yok,yolcu isek tren kaçtı gibi...100 tl hedefi bilmem ama hisse şuan 50 tl den islem görse kimse haketmiyor demezdi...
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hancimiyiz yolcumuyuz önce karar vermek lazım.Hanci isek sorun yok,yolcu isek tren kaçtı gibi...100 tl hedefi bilmem ama hisse şuan 50 tl den islem görse kimse haketmiyor demezdi...
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Manisa ilinde ilk üç çeyrekte geçen seneye göre elektrik elektronik ihracatı TL bazlı yüzde 75 artmış iken istedikleri kadar aşağıya bassınlar.
https://nethaberturk.com/elektrik-el...arlik-ihracat/
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yatırımlarımı temel analize dayalı yaptığım için bu verileri önemsiyorum, vesbe ve Vestel ortaklığında ihracat tarafındaki güçlü artış bizi her çeyrek bir adım öne çıkarmaya devam edecektir, yabancı zaten bistten çıkıyor Vestel e özgü bir döngü değil, Türk borsasina yatırım yapan için Vestel de vesbe de nokta atış bu dönemde
doğruyu görenler alım yaptı. yukarıda açıklanan ihracat verileri çok güzel. işler iyi gidiyor. daha da iyi olacak. çünkü avrupa futbol şampiyonası ve yaz olimpiyatları satışları arttıracaktır. hikayeleri var. yüksek temettü ve sermaye arttırımı.. alım için daha uygun bir şirket zor bulunur. en ucuz sanayi şirketi.. geri çekilip daha sonra hızla yükselen hisseler çok gördük. 2021 vestel in en iyi yılı olabilir..
Grafik Yorumcusu
vestl.jpg
Bu grafigi yorumlayabilecek arkadaş var mı? 1999-2021 nisan arasında dev bir çanak görüyorum. sonrası ne olabilir acep
Ne olmuşda yıllar boyu düşmüş acaba.. 2000 yılında alan anca maliyeti kurtarmış. Korkunç bir grafik. FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri