Haklýsýnýz ay yýldýz
Haklýsýnýz ay yýldýz
Bu tür sýð, operasyon kaðýtlarýndan biz küçük yatýrýmcýlar uzak durmalýyýz. Yoksa hep maðdur oluyoruz ve ne yazýk ki küçük yatýrýmcýyý koruyan yasal düzenlemeler yurt dýþý piyasalara göre çoook yetersiz
Sayýn livehuman, þirketin gelecek vadeden yazýlým þirketi yatýrýmlarýný elden çýkarmasý yatýrýmcýlarýn hisseye bakýþýný olumsuz etkilemiþ olmalý... Hissenin primli hali de çýkýþ için bir fýrsattý. Bence mevcut haliyle de bir çok hissenin 2-3 e katlamýþ olduðu bir dönemde en az 5 TL ederi var. Kýsa vadede olabilecek þey ancak bir tepki yükseliþi olur diye düþünüyorum. Yüksek maliyetlilere çýkýþ fýrsatý vereceðini sanmýyorum. Enda enerjinin halka arza ete kemiðe bürünmeden, kfein ve smart hisse paylarýnýn satýþý sonrasý piyasayý tatmin edici yeni bir yatýrým haberi gelmeden saðlýklý bir yükseliþ pek olasý gibi görünmüyor. Biri girer kaldýrýr orasý ayrý... Mantýk çerçevesinde durum yazdýðým gibi duruyor. Umarým beklediðimizden fazla düþerek yanýlttýðý gibi beklediðimden fazla tepki verip yine yanýltýr😊 inþ tez vakitte maliyetimin üstüne atar.
Y.T.D
Viop - 1.40 düþüþte
Bovespa -7 düþtü
Bugün borsa çok düþecek bizim ki utandýrýp artar inþallah
Her gün sindire sindire veriyorlar. Durum hiç parlak görünmüyor. Beklediðimiz tepki bi yana endeks düþse de yükselse de her gün ciddi oranda düþüyor. Allah yardýmcýmýz olsun. Çok kötü bir dönemde çok kötü yakalandýk.
Acý olan þu ki endeksten yana da insan ümitlenemiyor. Endeks toparlasa yükselse de faydasý olmuyor. Ümitsizce bir bekleyiþ içinde paramýzýn her gün eridiðini izliyoruz. Bende biraz yüklü var, az olsaydý zarara bakmaz zararý sineye çeker verirdim.
Yer Ýmleri