Sayfa 502/639 ÝlkÝlk ... 2402452492500501502503504512552602 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 4,009 - 4,016 arasý.

Konu: VERTU - Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Haklýsýnýz ay yýldýz

2. Bu tür sýð, operasyon kaðýtlarýndan biz küçük yatýrýmcýlar uzak durmalýyýz. Yoksa hep maðdur oluyoruz ve ne yazýk ki küçük yatýrýmcýyý koruyan yasal düzenlemeler yurt dýþý piyasalara göre çoook yetersiz

3. Benim anlayamadýðým husus verusa holding ile birlikte hareket ederken düþüþe geçti holding yükseliþ hareketine devam ediyor
     Alýntý Originally Posted by ay_yýldýz Yazýyý Oku
    Hisse yükselecekse alýcýnýn olmasý kafi, yerli yabancý farketmez. Her ne kadar herkes burdaki yorumlara göre hareket edilmemesi gerektiðini bilse de bence de kýsa vadede %100 gibi uçuk hedef telaffuz edilmemeli. Þimdilik bence ilk hedef düþüþün durmasý küçükte olsa bir tepkiyle pozitif kapatmasý... Bu hýzlý düþüþ sonrasý düþüþ illa ki bir gün bitecek illa ki bir tepki gelecek ama bunun ne zaman ve hangi fiyattan olacaðýný kestirmek güç. Bugün endeks çok güzel bir kapanýþ yaptý ama hissenin kapanýþý ortada... Bu düþüþ gerçekten gereðinden fazla oldu ve tepki çok gecikti... Bugün bir tepki vermeliydi bu riskli dönemde endeks her zaman böyle fýrsat vermez. Bugün bile böyle düþtüyse... Ýnþ tez vakitte kafasýný yukarý kaldýrýr.
    Y. T. D

4. Sayýn livehuman, þirketin gelecek vadeden yazýlým þirketi yatýrýmlarýný elden çýkarmasý yatýrýmcýlarýn hisseye bakýþýný olumsuz etkilemiþ olmalý... Hissenin primli hali de çýkýþ için bir fýrsattý. Bence mevcut haliyle de bir çok hissenin 2-3 e katlamýþ olduðu bir dönemde en az 5 TL ederi var. Kýsa vadede olabilecek þey ancak bir tepki yükseliþi olur diye düþünüyorum. Yüksek maliyetlilere çýkýþ fýrsatý vereceðini sanmýyorum. Enda enerjinin halka arza ete kemiðe bürünmeden, kfein ve smart hisse paylarýnýn satýþý sonrasý piyasayý tatmin edici yeni bir yatýrým haberi gelmeden saðlýklý bir yükseliþ pek olasý gibi görünmüyor. Biri girer kaldýrýr orasý ayrý... Mantýk çerçevesinde durum yazdýðým gibi duruyor. Umarým beklediðimizden fazla düþerek yanýlttýðý gibi beklediðimden fazla tepki verip yine yanýltýr😊 inþ tez vakitte maliyetimin üstüne atar.
    Y.T.D

5. Viop - 1.40 düþüþte
    Bovespa -7 düþtü

6. Bugün borsa çok düþecek bizim ki utandýrýp artar inþallah

7. Her gün sindire sindire veriyorlar. Durum hiç parlak görünmüyor. Beklediðimiz tepki bi yana endeks düþse de yükselse de her gün ciddi oranda düþüyor. Allah yardýmcýmýz olsun. Çok kötü bir dönemde çok kötü yakalandýk.

8. Acý olan þu ki endeksten yana da insan ümitlenemiyor. Endeks toparlasa yükselse de faydasý olmuyor. Ümitsizce bir bekleyiþ içinde paramýzýn her gün eridiðini izliyoruz. Bende biraz yüklü var, az olsaydý zarara bakmaz zararý sineye çeker verirdim.

Sayfa 502/639 ÝlkÝlk ... 2402452492500501502503504512552602 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •