Sayfa 504/1002 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Aç gözlü değil zahmetsiz para kazandırdılar..
    Bir portföyümün bu kadar rahat kazandırdığını ben hiç görmedim..
    Hep denettirir idi..
    Gir çık vsm.
    Bir girdik bakmadım bile yüzüne oturdukça oturduk..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Adamlar aç gözlü olmayan herkese para kazandırdı , daha ne yapsınlar
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Aç gözlü değil zahmetsiz para kazandırdılar..
    Bir portföyümün bu kadar rahat kazandırdığını ben hiç görmedim..
    Hep denettirir idi..
    Gir çık vsm.
    Bir girdik bakmadım bile yüzüne oturdukça oturduk..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O psikolojinin içinde aç gözlülük vardır , kimisinde duygudur , kimisinde KURT .
    bunu yönetemeyen bu piyasada çok , hep yükselecekmiş gibi hareket eder veya hep düşecekmiş gibi ,
    hep dibi hep tepeyi yakalamak ister.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    O psikolojinin içinde aç gözlülük vardır , kimisinde duygudur , kimisinde KURT .
    bunu yönetemeyen bu piyasada çok , hep yükselecekmiş gibi hareket eder veya hep düşecekmiş gibi ,
    hep dibi hep tepeyi yakalamak ister.
    kendi adıma GRAMALTIN 400 den aldımkendime hedefte koymadım .
    bir ara 700 üzeri satıcıyım dedim daha sonra birden bire üzerine çıktı baya da fırsatta verdi ama psikolojinin aç gözlülük satmama engel oldu.
    başkasına akıl verirken çok yükseldi ben olsam satar biraz dinlenir daha sonra tekrar alırsın diyor kendime gelince bu uygulamayı hayata geçirmiyorum hep aynı dert

4. 04-12-2021, 10:58#2871 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
    Gümüş Üye

Duhul
    Mar 2020
    Gönderi
    6,033

Ben yaşanmış olan şeyi yazdım , insanı aç gözlülük ve kibir bitirir.
    ben aç gözlülük yaptım borsada cezamı çektim eski zaman diliminde.
    bakın son 1 ayda hangi tahtaya girilse %15 üzeri rahat paralar kazanıldı algı şimdilik bu yönde işliyor , bu sert yukarı hareketlerin sert düşüşleride bu şekilde olur.Ben oyunda kalan sigortalı ve temkinli hareket etsin , zamanlama ve maliyette yanında tatlısı olsun.

Bunu daha önce ayın başındada belirttim sana oyunagelen burada hatırlarsan ,
    yukarki yorumda ogyn sana yaptığım yorumdu ve dediğimiz şekilde sert düşüş gördük

5.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    kredi pazarindaki en buyuk pazar payi kimin acaba....
    en temizi 4 özelden %25-25-25-25 sepet yapmak bana göre... isc'yi de garanı da ykbnk'yı da akbnk'ı da öneren aracı kurumlar var farklı farklı... hepsi az çok aynı gidiyor zaten; 1-2 tanesi biraz daha fazla giderse de üzmez böylece... bir tek garan çağrı meselesi çözülmeden 12'den çok uzaklaşamıyor ama ona da heralde artık bu aralar bir cevap gelir...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

BIST: Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem gören CNHTRY vadeli işlem sözleşmelerinde %10 olarak uygulanan alt fiyat limiti oranı bugün için %20'ye çıkarılmıştır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

7. Arkadaşlar iki yıldır kekik yağını hiç hayatımdan çıkarmadım. Allah'in izniyle Grip, bronşit, sinüzit hiç olmadım.

Sayfa 504/1002 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •