Sayfa 504/507 İlkİlk ... 4404454494502503504505506 ... SonSon
Arama sonucu : 4050 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Bugün balatalar sıyırına kadar frene anca basabildi. Arada aragazi verdi ama lastikler kabak olmuş, kalkamadı. 3720 lastik dislilerinin tırmalama bolgesiydi üstünde kaldı. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. Hissede bu kadar baskının normal olmadığını düşünüyorum artık. Sanki bilmediğimiz bir haber var küçük yatırımcı olarak. Gerçi haberi iyi kötü herkes tahmin edebiliyordur. Yakında kokusu çıkar ve elbette yine en son biz öğreniriz.

3. Dedikodular çok su an. Son Can ve Ciner operasyonu Şişe ye uzanır mi korkusu var.
    Ben sanmam ama Bofa da hissenin içinden geciyor

4. Şişecam'a kayyum mu atayacaklarmış

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Dedikodular çok su an. Son Can ve Ciner operasyonu Şişe ye uzanır mi korkusu var.
    Ben sanmam ama Bofa da hissenin içinden geciyor

5.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Şişecam'a kayyum mu atayacaklarmış
    Bence atasınlar, daha iyi olur.. Zira kayyumsuz hali bir boka yaramıyor kaç yıldır ne yapmıs

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bence atasınlar, daha iyi olur.. Zira kayyumsuz hali bir boka yaramıyor kaç yıldır ne yapmıs
    Bok gibi yönetim gideri sıfırlanır paraya boğulur bilanço hemen derhal kayyum isterük, sssssiiiiiiii
    İşbankası -Bofa, çetesi.

İNANMAYAN bilançıya bi zaamaat bakıvesin.

7. Bu güncel durum gerçekten dikkat çekici. Hisselerdeki baskinin neden kaynaklandigini anlamak zor. Herkesin konustugu dedikodular ve belirsizlikler, küçük yatirimcilar için sikinti yaratiyor gibi görünüyor. Yatirimcilarin kayyum atamasi hakkinda farkli görüsleri var, bazilari bunun isleri düzene sokabilecegini savunuyor. Hacimlerdeki artis, sanki bir seylerin olacagini gösteriyor ama herkesin aklinda bir korku var.

Özellikle Can ve Ciner operasyonlari sonrasi, hisselerin ne yöne gidecegi merak ediliyor. Ben de bu belirsizlikte dikkatli olmak gerektigini düsünüyorum. Fiyatlarin hareketi, bu tür dedikodularla daha da dalgalanabilir. Sonuç olarak, dikkatli olmakta fayda var, ama yine de gelismeleri izlemeye devam etmekte yarar var. Umarim kisa sürede net bir durum ortaya çikar. Unutmayin, bu söylediklerim kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.

İş Bankası bankacılık faaliyetleri yanı sıra doğrudan ve / veya dolaylı olarak ticari faaliyetleri de olan bir banka..
    Çatı şirket; bankacılık düzenleme ve denetleme kanununa tabi,

İştirakleri Türk Ticaret Kanununa tabi,

Ama yönetim organları, dernekler kanuna göre yönetilen vakıf ve siyasi bir parti tarafından atanıyor!.

Hadi Parti yönetimini geçtim, İş Bankası Munzam sandık vakfının yönetiminin ve denetim organın belirlenmesi bence problemli..

Daha Şişecam’ı yönetemiyorlar!.

Al-sat tut değildir.

Sayfa 504/507 İlkİlk ... 4404454494502503504505506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •