Sayfa 504/876 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon
Arama sonucu : 7003 madde; 4,025 - 4,032 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    bu ev alma işinde eminevim gibi fuzul ev gibi reklamlar görüyorum.

bunların sistem nasıl kullanan oldu mu hiç
    * Sanki buralara aylık taksit ödüyormuş gibi her ay ödeme tutarı kadar gram altın almak,
    * Böylece toplam ödeyeceğin tutar üzerinden % 7 oranında hesaplanan organizasyon bedeli adı altında örtülü faizden kurtulmak,
    * Hem de paranı toplu halde alacağın güne kadar vadesiz TL riski almamak,

gibi çeşitli faydaları vardır bu tip organizasyonlara katılmamanın!

İki tip üyelik var. Her ikisinde de hem % 7 organizasyon bedeli hem de TL kalınarak alınan kur riski var.

1.yol kura usulü;

* Belirli bir para için örneğin 2 milyon TL katılım sağlıyorsun, kurada ne zaman çıkarsa, örneğin 12.ayda çıktı, 12 ay sonra alacağın 2 milyon TL ile ne alabilirsen artık.

2.yol belirli bir peşinat;

* 2 milyon TL'nin belirli bir kısmını peşin olarak öder ve diyelim ki 6 aylık taksitlerle 2 milyonun yaklaşık % 40-45'ini ödemiş olursan 2 milyonu bu koşullarda "daha erken" alabiliyorsun.

her iki yöntemde de baştan organizasyon bedeli denilen tutarı ödüyorsun önce. kredi kartına taksit yapıyorlar bildiğim kadarıyla.

ben kullanmadım ama aylık ortalama PPF getirisine göre kendim biriktirsen nasıl olur diye hesaplamıştım. Veya gram altın alınarak olası kur riskinden de korunulabilir.
    Son düzenleme : snkleyp; 14-08-2025 saat: 10:33. Sebep: düzeltme

2. Şuanda grafikte emekliyor 1 dk da sonra 5 dk, saatlik , 120 dk 240 dk , günkük derken öyle ele avuca hemen gelmez.
    çocuk erken doğum biraz mama takviyesi beslenmesi gerek yukarda belirttiğim süreçte
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çok yaw
    Bi kısmını her gün alsat yaparak biriktirebilirsem güzel olur aslında
    1.
    Sat-alı kaçırdık.
    Fırsatlar bitmez.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bozkurt tezgah bu kamu üzerinden alımlardan başka birşey yok .
    tv şişirdiklerine bakma
    Ben taktanın birinde 2 senede alsat ile bayağı lot biriktirmiştim, tam bana göre oldu bu sertifika, işin sonunda da ev sahibi olmak mikemmel yaw
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ��Ahmet Hakan: Özlem Çerçioğlu transferi, AK Parti’ye büyük moral olur. Düşünsenize, yıllardır 'Topuklu Efe' diye el üstünde tutulan CHP’li kadın belediye başkanı, partinize geliyor. Keyifler yerine gelmez mi?

düştükleri duruma bak.
    Bende hırsız olursan el üstünde tutulursun öteki tarafta olursanda iftiralarla tıkarım içeri.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    1.
    Sat-alı kaçırdık.
    Fırsatlar bitmez.
    İlk gün olur üüüyle şeyler abi, gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakıyoruz düşsede eklesek deye
    Hamdım Piştim Yandım

hisse shortları kapamaya başladım.. az karla ..bunların düşeceği yok. bir aydır aynı yerde.

yukarı bi fışkırtma olmadan düşüş beklemiyom

asels tepeden % 10 düştü.. bozkurt sağolsun voliyi vurduk oradan

Sayfa 504/876 İlkİlk ... 4404454494502503504505506514554604 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •