Memelekte tam ralliye hazırlanıyon bi anda biri görevden alınıyor ralli halli oluyor
Memelekte tam ralliye hazırlanıyon bi anda biri görevden alınıyor ralli halli oluyor
69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?
Bir çok kağıtta hâlâ ciddi yabancı çıkışı var arkadaşlar, maalesef iyiye yoramıyorum.....Ve ben ciddi ciddi borsadan tamamen çıkıp kenarda durmayı düşünüyorum,ki ben 1999 den beri borsadayım ve borsanın olmadığı günlerde sıkılan birisiyim...
Doğru, yarın derken bir sonraki iş günü demek istemişimdir.
Hatırlıyorum, geçen yıllardan birinde, Cumartesi sabah erken kalkmışım. BIST rakamlarına bakıyorum kıpırdamıyor. Saatlerce haber aradım niye BIST kıpırdamıyor diye, sistemde arıza var sanıyordum. Saatler sonra bi şekilde uyandım.
Bugünüm güzel geçti tepem atmadı. Kum torbasını bahçeye kurdum, bayağı büyük ve gösterişli bir şey. Çok ağır ve güçlü.
Bugünü Kum torbası ile karşılıklı kesişerek geçirdik, güçlerimizi tarttık. Açıklarını aradım, biraz hantal gibi geldi. Atik olup alttan çalışırsam kazanma şansım var.
Yarın kapışırız, umarım sakatlanmam. Sakatlansam bakacak kimsemde yok. O sebeple yakın dövüşe girmeyi düşünmüyorum.
Uzaktan ayak hareketleri ile şaşırtıp, sağ gösterip soldan dalacam. Artık kim kazanırsa.
Geçmişi oku geleceğe yön ver.Yazdıklarım yatırım ve siyasi tavsiye değildir.
Var mısın ki yok olmaktan korkuyorsun demiş bilge bir adam.
adanalı, bence en azından 1550 seviyesini bekle. Çıkacaksan ondan sonra çık. tayyip yeni bir numara çevirmezse, o seviyeye en fazla 1 ay içinde gelme ihtimalimiz var.
Tabi yabancılar tekrar yoğun satışa geçermi.? Virus sebebi ile tekrar yoğun kapamalar olurmu.? Kötü sürprizlerde var. Bunları yazınca birden moral yine gitti.
|
|
bootes in grafiğe baktım, tekrar 1370 leri bekliyor. Bencede mümkün ama ihtimali yüksek değil.
Hoş kabineyi açıklamadı. Ekonominin başına 1 müftü, 1 serbest güreşçi, 1 kızı birde dayısının oğlunu açıklarsa 1370 ler bile yüksek kalır.
---
Ocak ayında 200 bin civarında yeni kişi katılmıştı, Şubat ayında yeni katılımcı yoktu Mart ayında yine 100 bin kişi kadar yeni katılımcı olmuş. MB krizi ile %25 düşmüştük, bu sebeple Nisan ayında yeni katılımcı girişi zor görünüyor. %25 düşüşten korkarlar.
Yer İmleri