Sayfa 505/507 İlkİlk ... 5405455495503504505506507 SonSon
Arama sonucu : 4050 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bugün balatalar sıyırına kadar frene anca basabildi. Arada aragazi verdi ama lastikler kabak olmuş, kalkamadı. 3720 lastik dislilerinin tırmalama bolgesiydi üstünde kaldı. Ytd
    Kabak lastikler olunca, piyasa da böyle olunca! Haberlerin doğruluğunu bilmesekte kaydılar. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. En çok darbe yiyenlerden biri desek yanlış olmaz. Yazık. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Geri alım yok mu? Kar lastiği taksan olmaz mı? Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Geri alım yok mu? Kar lastiği taksan olmaz mı? Ytd
    Pu var hazırda diye söyledim ama bu ortamda puuuu sıfatına da denilebilir. Ytd

İş Bankası yönetim organlarını atayan, “munzam sandık vakfı”‼
    İlk düğme yanlış iliklenmiş meğer🤔

Al-sat tut değildir

6. Sitenin genelinde şuan 33 üye aktif ve 1462 ziyaretçi var yazıyor. O derece milleti kusturmusler. Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by beski Yazıyı Oku
    İş Bankası yönetim organlarını atayan, “munzam sandık vakfıâ€â€¼
    İlk düğme yanlış iliklenmiş meğer��

Al-sat tut değildir
    Arkadan başkaları da iliklemis olamaz mı? Ytd

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Arkadan başkaları da iliklemis olamaz mı? Ytd
    Kastım, elbette Atatürk olamaz..

Sayfa 505/507 İlkİlk ... 5405455495503504505506507 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •