Hisse Vadeli
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Erdoğan: Ekonomideki sıkıntıları adım adım geride bırakıyoruz. ekonomide sıkıntı yok herkes rahat demiyormuydun reisssssssss
virüs korkuttu palayı
Originally Posted by bahriyeli virüs korkuttu palayı Bu seneki virüs daha tehlikeli olucakmış deniliyor, normal maskeler iş görmüyenbilür, n95 stoklamak lazım
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Bu seneki virüs daha tehlikeli olucakmış deniliyor, normal maskeler iş görmüyenbilür, n95 stoklamak lazım bende n95 separatör ne ararsan var geçen seferki gibi durum yaşanacağını pek sanmıyorum pala pek tırsak çıktı ufacık bişey zaten firüs dediğin ne yapar koca adama
Originally Posted by bahriyeli bende n95 separatör ne ararsan var geçen seferki gibi durum yaşanacağını pek sanmıyorum pala pek tırsak çıktı ufacık bişey zaten firüs dediğin ne yapar koca adama Bencede bişii olmaz ama ihtimaller için n95 toplamaya başladım, nolur nolmaz
Originally Posted by *Bozkurt Bu seneki virüs daha tehlikeli olucakmış deniliyor, normal maskeler iş görmüyenbilür, n95 stoklamak lazım yakında havaların soğumasıyla pencereler kapılar kapanacak 9 vaka çoğalırsa kısa sürede piyasa algısı açısından problem olabilir
Originally Posted by *Bozkurt Bu seneki virüs daha tehlikeli olucakmış deniliyor, normal maskeler iş görmüyenbilür, n95 stoklamak lazım Gonderem adresi at
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Forum Rules
Yer İmleri