Sayfa 505/1005 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,033 - 4,040 arası.

Konu: Viop LXI

1. 4 yılda 15 kat yukarda olan kağıdı bu fiyattan alıp 1 yıl sonra %50 getiri ile satsan ne yapar..5 yılda 22.5 kat prim yapmış olacak..
    valla böyle bir parayı kimse kazanmadı..yani bu riski çoğu kimse almaz..çünküsü var; faiz sebep enflasyon sonuç operasyonunun trendiydi bu..bu öldü zaten..bizimkiler yeni bir operasyon hazırlığındaysalar o başka..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

2. Ha gelmezse umrumuzda olurmu hayır önce psikolojiyi yöneteceksin .
    likit fonlar şakır şakır para verdi.
    adam x tahtasını 1 lot alacakken şimdi 5 lot alacak bakın belli tahtalara aynı yerde
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Çok parası olanın aklı olduğunu yada parasını kendisinin mi işlettiğini düşünüyorsunuz..

4. ama operasyon yapacak yapı yok bana göre..niye çünkü operasyon yemiş dolar zaten %50 baskı altında..
    Suriyede alt yapı üst yapı vs dediler ama orda siyasi belirsizlik artıyor, abd israil kürt devletinde ısrarcı olursalar bu zaten konuşulmuyor bile, faiz muamması devam ediyor..yani bu ortamda iyimser olmak için deli olmak lazım..vatandaşı da deliliğe zorluyorlar şuan..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

5.  Alıntı Originally Posted by snob77 Yazıyı Oku
    Çok parası olanın aklı olduğunu yada parasını kendisinin mi işlettiğini düşünüyorsunuz..
    neden işletemesin veya çok para size göre ne kadar 10-15 milyon uygunmu mesala
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Bak buradakilerin çoğu kendi parasını kendi yönetiyordur yeterki doğru sepet yapsın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Şimdi millet çıkıyor burada uzun yatırımcı olmaz diyor zaten sosyal medyada yukardan yakalananlar bu kişiler kaçırdık bana kalırsa Karaduman gibi hala 15 sene önceki sistem var sanıyorlar o öldü rus uçağını düşürdüğümüzde sonra yapılanma başladı büyüdü büyüdü tek kollu oldu içerden alınan ınsıder hareketleri , hükümetin ekonomi anlamında borsayı ayna çıpa olarak önemsemesi ile sistem kendi içinde büyüdü , öyle zaman geliyorki ınsıder piyasası oluyoruz oda para yettiği kadarıyla mesala orta ve uzun vade değişti yeni kurulan sistemle bana göre 3-4 ay orta 6-8 uzun vade artık benim için çünkü mutlaka gerek içerde gerek dışarda bir sıkışma oluyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. 2 ay vade abi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 505/1005 İlkİlk ... 5405455495503504505506507515555605 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz