Evet. Aynen öyle
Bakarsýnýz tüpçü bey Hürriyetteki cimriliðine istinaden,Temettüyü düþmeden çaðrý yapar,kimbilir.
Bugün yarýn açýklama yapmak zorunda..
3 gün içinde ne zaman çaðrýya baþlayacaðýný açýklamasý gerekiyor,
Bir anýmý anlatayým belki faydalý olur. 4 veya 5 yýl önce mataþ hissesinde spk çaðrý fiyatý açýklandý fiyat 3.80 civarý hissede 3.60 lardaydý. Þirket çaðrý yapmamak için mahkemeye gitti. Hisse 2.60 larda bir yýl stabil kaldý. Mahkemenin karar duruþmasýndan 3 veya 4 gün önce tamam çaðrý yapýyorum dedi. Faizi ile birlikte 4.40 fiyattan çaðrý yapýldý. Hisseyi verme niyetim yoktu fakat çaðrý baþladýðýnda gezi olaylarý baþladý. Piyasalar düþüyordu. Malesef çaðrýya katýlýp hisseleri verdim.
Sonra mý? 4.40 'tan 27 tl ye kadar gitti. Sonrada hissenin adý deðiþti. Unutuldu gitti.
Kýssadan hisse. Ýnþallah demirören çaðrýya uyar. YA UYMAZSA.
SM-C5010 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herþey mümkün bu tüpçü söz konusuysa. Ben bu hafta bu iþ biter diyorum. Ama Binde 1 ihtimali bile göze alamam hurgz hukuksuzluðu ortadayken. Bugün haber gelmezse yarin satmaya baþlarým. Umarým gelir haber % 5 imizi yemez bu tüpçü.
KAP *** DEMÝRÖREN GAZETECÝLÝK A.Þ. *** DGZTE *** Pay Alým Teklifi Bilgi Formu
DGZTE Pay Alým Teklifi Bilgi Formu
Pay Alým Teklifi Bilgi Formu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? : Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi : 16.08.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? : Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Pay Alým Teklifine Konu Hedef Ortaklýðýn Unvaný : Demirören Gazetecilik A.Þ.
Pay Alým Teklifinde Bulunan Gerçek/Tüzel Kiþi : Demirören Medya Yatýrýmlarý Ticaret A.Þ.
Pay Alým Teklifi Fiyatý (TL) : Sermaye Piyasasý Kurulu' nun 16.08.2018 tarih ve 2018/37 sayýlý Bülteni'nde belirtilen þekilde hesaplanacak olan 1,-TL nominal deðerli pay için kesin Pay Alým Teklifi Fiyatý, fiili pay alým teklifinin baþlayacaðý günden önceki gün Kamuyu Aydýnlatma Platformu' nda duyurulacaktýr.
Pay Alým Teklifine Aracýlýk Edecek Yatýrým Kuruluþu : Ziraat Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.
Pay Alým Teklifi Baþlangýç Tarihi : 2018-08-31
Baþlangýç Saati : 10:00
Pay Alým Teklifi Bitiþ Tarihi : 2018-09-13
Bitiþ Saati : 16:00
Açýklamalar
Açýklama
Ana ortaðýmýz Demirören Medya Yatýrýmlarý A.Þ. tarafýndan KAP'ta yayýnlanmak üzere Þirketimize gönderilen açýklama
aþaðýdadýr:DemirörenMedya Yatýrýmlarý A.Þ. ile Doðan Medya Grubu Holding A.Þ. arasýnda 06.04.2018 tarihinde imzalanan
Hisse Satýþ Sözleþmesi uyarýnca, Demirören Gazetecilik A.Þ.'nin sermayesinin %93,07'sini temsil eden 97.723.878,03 TL
nominaldeðerli paylarýn devralýnmasý nedeniyle doðan zorunlu pay alým teklifi yükümlülüðü kapsamýnda pay alým teklifi
yapmakve bu amaçla pay alým teklifi bilgi formunun onaylanmasý amacýyla 23 Mayýs 2018 tarihinde Sermaye Piyasasý
Kuruluna yapýlan baþvuru sonuçlanmýþ olup, onaylý Pay Alým Teklifi Bilgi Formu ekte yer almaktadýr. Pay Alým Teklifi
Bilgi Formu ayrýca www.demirorengazetecilik.com.tr ve www.ziraatyatirim.com.tr internet adreslerinde ilan
edilecektir.PayAlým Teklifi iþlemleri, 31.08.2018 ile 13.09.2018 tarihleri arasýnda 10 iþgünü boyunca
gerçekleþtirilecektir.Sermaye Piyasasý Kurulu’nun anýlan toplantýsýnda belirtilen þekilde hesaplanacak olan 1,-TL
nominal deðerli pay için kesin Pay Alým Teklifi Fiyatý, fiili pay alým teklifinin baþlayacaðý günden önceki gün Kamuyu
Aydýnlatma Platformunda duyurulacaktýr.Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Yer Ýmleri