Çeşitli vade eurobondlarmış bunlar
![]()
Çeşitli vade eurobondlarmış bunlar
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Hayırlı olsunŞirketimiz Yönetim Kurulu'nun 20.03.2025 tarihli kararı ile başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında; Şirketimizce 23.05.2025 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 85,75 TL - 84,10 TL (ağırlıklı ortalama 84,84 TL) fiyat aralığından toplam 589.000 TL nominal değerli ALARK payları geri alınmıştır.
Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
"Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-
Bakalım bu şirketi ne yapacaklar.
Bunun gibi iştiraklerde gm/ ler olduğunu düşünüyoırum...
![]()
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Pay alımlarının başlama zamanında (20.03.2025) şirketin bu fiyatlardan mal toplayacağını hayal bile edemezdik. 100 tl gibi fiyatlar ile tamamlamasının felaket olacağını düşünüyordum. Şu an ise adamlar 85 tl civarından mal topluyor. İnanılır gibi değil. Ben artık 32 milyon lot mal toplanana kadar hiçbir fiyatın gerçek olmadığını düşünüyorum. 32 milyon lot geri alim bence astronomik değil. Patronların piyasaya ( araci firmalara) verdiği mal geri toplanıyor..
Yer İmleri