Sayfa 506/570 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 4,041 - 4,048 arası.

Konu: Viop LXVII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2 gün sonra enflasyon rakamı var bu oynak hareketlerin olması normal biraz teknik ayarda yapılıyor indikatör bazlı kanalın içinde.
    ana karekterler ceza evinde kaldığı sürece badem ınsıder indir bindir devam eder trend olmadığı sürece önemi yok , çünkü nasıl sert çıkıyorsa sert de aşağı gelir oyunun kuralı bu sadece vakit önemli.
    badem spor bir gün beni yanılt
    neymiş halkbankasında uzlaşma olabilirmiş ülkeye ne faydası var yine ABD ye faturası bize kesilecek olan yeni maliyet olacak ve buna seviniyor milletgeçen hafta ne yaptılar aynı ınsıder ekip borsa halka açık sektörler üzerinden beklenti yaparak trade etti ne aldık ABD den bu şirketlere ortada birşey yok tezgah açık kalsın nasıl kalırsa kalsın yalnız şunu belirteyim bunu yazıcağım seneryoda belirticektim yerli kurumlarda yorulmaya başladı maddiyat olarak bir yerde onlarda durursa bakarız kimin karşılayacağına çünkü müşterilerine bunu anlatamıyorlar artık.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. BistMania, [2.10.2025 12:32]
    Ciner soruşturmasında İş Bankasında çalışan yöneticilerin isimleri geçti.

İş bankası*devre*kesti

BistMania, [2.10.2025 12:34]
    Konu buymuş sanırım

ALINTIDIR
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    BistMania, [2.10.2025 12:32]

İş bankası*devre*kesti

Konu buymuş sanırım

ALINTIDIR
    Bu arada böyle bir söylenti var evet. İŞ bankasına (CHP payları esasda) uzanmak istiyor RTE bunun da alt yapısını Ciner ve Can holding üzerinden yapıyor deniyor. SİSE nin de 3 senedir dolar bazlı 3 de birine inmesinin nedeni belki bu istekdir. Bilinmez. Göricizz.

4.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    BistMania, [2.10.2025 12:32]

İş bankası*devre*kesti

Konu buymuş sanırım

ALINTIDIR
    buda yeni değil mesala 2 gün önce Ali çağatayın haberini koydum o iş bankası üzerinden birşey yazmıştı.
    konu ne biliyormusun koç,sabancı, haricinde küçük ölçekli diğer patronlar tedirgin ciner olayından sonra .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

netaşada mı el koyacaklar
    bir halt olacağı yok.

6. Burada siyasete dair yazdıklarım benim şahsi görüş ve düşüncelerim değil.Ben 40 yıldır,toplum,devlet,siyaset ve bunların birbirleriyle ilişkisi üzerine gözlem ve analiz yapıyorum.Benim yazdıklarım gözlem ve analiz.Beğenirsiniz beğenmezsiniz,işinize gelir gelmez orasını bilmem.

Kimseyi bilmeden bir kalıba sokmayın diyeceğim ama burada böyle bir şey mümkün değil.Buna da alıştık zaten.

Muhtemelen ilk hatırladığım seçim 1983 seçimleriydi.Mahallede sokak aralarında parti arabaları müzik eşliğinde gezer boroşür atarlardı.Bizde küçük çoçuktuk bunları toplardık fakat siyasete dair bir şey bilmezdik.O yıllardan bügüne değin köprünün altından çok sular aktı.

En son hatırladığım 2023 mayıs seçimleri.Seçimden sonra bir daha oy kullanmaya tövbe/ yemin ettim.Ondan sonraki ilk yerel seçimde hanıma ve oğlana eşlik ettim okula kadar.Sandık başına gittim ama oy kullanmadım.Ben son seçimde hem dersimi aldım hem de son altın vuruş tecrübe mi kazandım.

Bana 40 yılı özetle ya da yazdıklarının altını doldur dersen tek cümle kurmam buradan.Söz uçar yazı kalır....Gel konuşalım....

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    netaşada mı el koyacaklar
    �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    9d
    TFF, Kerem Aktürkoğlu transferi hakkında inceleme başlattı. (Haluk Yürekli)

sıradaki gelsin ...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    �� Muhbir
    @ajans_muhbir
    ·
    9d
    TFF, Kerem Aktürkoğlu transferi hakkında inceleme başlattı. (Haluk Yürekli)

sıradaki gelsin ...
    sıra Orkun transferine gelecekse serdal abime haber vereyim, geldikleri kulüp aynı ama yan yollar mı ayrı..?

Sayfa 506/570 İlkİlk ... 6406456496504505506507508516556 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •