Garancıların gözü aydın beton gibi hisse olmuş bu hiç düşmüyo...
Originally Posted by *Bozkurt Palamız akşam pazarı ucuzluğu yabtı keremalkm abi anında löngü kaptı, ben biraz daha bekliycem Bir engel var aşmasını mı bekliyorsun?
Originally Posted by ayhan53 Memedcim malum halkb nin ocağına incir ağacı diktin. yoncada almış olabilirmisin ondada bi tuhaflık var Sence ??? Dikmek işimiz. Sulamaya yardımcı lazım.
sortçulara bir parmak bal yeter bu kadar dağilin diyen bir cins palacan..
Originally Posted by gmt® neee bileyim aaaağbi..bilsem şorttan kazuk yemezduk benimde bildiğimden değil öylesine antrenman yapıyorum.. memed abinin dediği gibi Teknik analiz diye bir şey yoktur. takılınmamalı bilemedim
Originally Posted by rosense benimde bildiğimden değil öylesine antrenman yapıyorum.. memed abinin dediği gibi Teknik analiz diye bir şey yoktur. takılınmamalı bilemedim paranin grafigi mi olurmuş derler di dogruymus,para bu alir gider satar gecer..
Originally Posted by tartaros Sence ??? Dikmek işimiz. Sulamaya yardımcı lazım. Anlaşıldı almışsın. Sövmekten yoncaya ağzım dilim kurudu
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by gmt® paranin grafigi mi olurmuş derler di dogruymus,para bu alir gider satar gecer.. İki gün üst üste gırnızı olmuyan ve sürekli fışkırtan birinden fazla bişey beklememek lazım. Belli ki herifin gözü çoook yukarılar
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri