Sayfa 508/814 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Banka almak mı? adamlar 7milyon hesaba yatiramiyorlar yok onun ona borcu varmis onunda orada alacağı varmış.. Entrika yalan dolan herşey var bu senaryoda.. Mine hanimzadenin de biyerlerde söylediği gibi ne oldugu belli olmayan içi boşaltilmiş firmalarin kapisina kilit sahiplerinin ve yetkililerininde boynuna kilit vurulmasi lazim diye..
    Ben bu ve benzeri durumlara düşülmiyecekse ve bu oyunlari kuranlar cezalarini çekeceklerse parami kaybetmeye raziyim.. Ama şu gerçek gün yüzüne çikti bunlar bırak banka almayı bankadan kredi bile alamazlar..
    Ben 1tl olana kadar beklerin nasipse..
    Gerisi hikaye..
    Bu hisseler oldukça ve kapanmadikça ve beklemeyi ve zamaninda satmayi bildikçe buradan çok daha para kazaniriz yani spk bitti demedikçe kapiya kilidi vurmadikça kar var demektir..
    Burada tam bir karanlik ve puslu hava oluştu yakındir gibime geliyor.. Ya Herru ya merru
    Hazir miyiz gençler ekşına

2.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Banka almak mı? adamlar 7milyon hesaba yatiramiyorlar yok onun ona borcu varmis onunda orada alacağı varmış.. Entrika yalan dolan herşey var bu senaryoda.. Mine hanimzadenin de biyerlerde söylediği gibi ne oldugu belli olmayan içi boşaltilmiş firmalarin kapisina kilit sahiplerinin ve yetkililerininde boynuna kilit vurulmasi lazim diye..
    Ben bu ve benzeri durumlara düşülmiyecekse ve bu oyunlari kuranlar cezalarini çekeceklerse parami kaybetmeye raziyim.. Ama şu gerçek gün yüzüne çikti bunlar bırak banka almayı bankadan kredi bile alamazlar..
    Ben 1tl olana kadar beklerin nasipse..
    Gerisi hikaye..
    Bu hisseler oldukça ve kapanmadikça ve beklemeyi ve zamaninda satmayi bildikçe buradan çok daha para kazaniriz yani spk bitti demedikçe kapiya kilidi vurmadikça kar var demektir..
    Burada tam bir karanlik ve puslu hava oluştu yakındir gibime geliyor.. Ya Herru ya merru
    Hazir miyiz gençler ekşına
    Herseye ragmen beklemeye devam mi diyosun abi diger koydeki entirikalari anladin beklicem diyosan bende beklerim ya herru ya merru

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by yigtt Yazıyı Oku
    Herseye ragmen beklemeye devam mi diyosun abi diger koydeki entirikalari anladin beklicem diyosan bende beklerim ya herru ya merru

Acelen yoksa bekle derim.. Kapat ekranini ne işin varsa onunla ilgilen..

4.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Acelen yoksa bekle derim.. Kapat ekranini ne işin varsa onunla ilgilen..
    Aynen oyle yapacam adananin markaya gitmesi etki edermi

5. Kapatalim bakmayalım yüzde üç yüzde beş hergun aşağıya çok çabuk görüştüler lider adanayla olumsuz bakalım geriye ne kaldı şimdi

6. ve beklenen satın alma haberi kap a düştü.. duran varlık elde edinimi de yapıldı.. şükür çok bişey kalmadı hareketlenmesine..!! hem trnsk hem marka satın alma işlemi yapılmış durumda kapa haberi düştü ..gözümüz aydın arkadaşlar !!

7. Bu hafta en az 20 30 tavan yapar en az diye düşünüyorum!

8. Şakami yapiyorsunuz

Sayfa 508/814 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •