-
Üç dört ayda çok dik ve apansız bir ralli yaşadığımız gerçeğini de unutmamak lazım. Şu an benim bakışıma göre 1200-1100 arası zik zakla soluklandığımız görüntüsü var BİST 100'de.
-
KOÇ Hoca'mın, JAS Hoca'mın, benim... piyasaya bakış tarzlarımız farklı. Ben gördüğünüz gibi BİST'in geçmiş hareketleriyle bugünkü hareketleri arasında benzerlik kurarak strateji oluşturuyorum. Benzerlik stratejisinde "stop disiplini" ve "vade" çok önemli.
-
Vade önemli; çünkü, Farz edelim ki BİST 100 ekimde 1400 olacak. Elinizde ağustos vade var. BİST 100 ağustosta 1200'e gidip 1100'e geri gelse batarsınız. Ama ekim vadeyi tercih etseydiniz para kazanacaktınız.
-
Dolar h4 ye her şey bir düşüş yönünde.
Çok küçük bir düşüş yani
Yön yukarı aslında.
6.93 belki
Son düzenleme : KOÇ; 30-07-2020 saat: 18:32.
-
Onca satışa rağmen bugün BİST 100'ün dün gördüğü en düşük seviyenin üstünde kapanması gelecek haftaya iyimserlik taşıyor.
-
Borsacı atalarımız seans sonrası salonda çaylarını içtikten sonra birbirlerine şu cümleyi söyleyerek evlere dağılırlarmış: "Borsada fırsatlar bitmez."
-
Borsacı atalarımız sadece birbirleriyle konuştukları için zaman içinde kendilerine has bir dil oluşturmuşlar, onların birbirleriyle konuşmalarını kimse anlamazmış: tahta yapıcı, şelale, kol kesmek, tavan, taban, ayı, boğa, tombul parmak, pala...
-
Ünlü borsacı atalarımız: Açıkçı Recai, İkili Dip Murat, Tüyo Ayhan, Gapçı Şahin, İnsider Trading Ferit...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri