Originally Posted by pisyedili01 Ben öyle birşey demedim.Benim ağzımdan fiyat çıkmaz Polho ile ilgili Ama 34 ü siz diyorsunuz sanırım sn Teknik analizci. Ben istanbul ve bursaya salça götürecem biber salçası.o anlamda söylemiştim. 200 kg kadar yaptık yeni kurudu . herkese bol kazançlar Güzel güzel ;)
Bizim tavana ihtiyacımız yok bizim temele ihtiyacımız var Varmı "iki gün sonra not alın" dediğimden sonra citi nin malını 2 gün sonra not alan
Originally Posted by turgut40 POLHO 0.38[emoji765] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. *** POLHO 0.41 [emoji765] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***
Originally Posted by turgut40 POLHO 0.41 [emoji765] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. *** 0.43 gelsin bak napıyorum
Originally Posted by Thyshine 0.43 gelsin bak napıyorum Sabredersen oradanda alırım maksat ticaretimiz olsun. Tamam belki Sasa değiliz ama dert tasa da değiliz yani, şirketinize güvenin.
Son düzenleme : temel analizci; 04-10-2022 saat: 19:16.
Originally Posted by temel analizci Sabredersen oradanda alırım maksat ticaretimiz olsun. [emoji106] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. ***
Originally Posted by turgut40 [emoji106] ***Fakirin tavuğu tek tek yumurtlarmış. *** Tamam fakirin tavuğu tek yumurtlarda çift sarili da mı yumurtlamaz bu tavuk.
7.8 üstü günlük kapanışlarda kazançlardan polho olur inşallah.. ytd
Forum Rules
Yer İmleri