Tombulla çok uğraşıyorlar…
Havacılığın hepsini tutuyordum, 2.çeyrek gelince hepsini tombula çevirdim. Şimdiden kaybım fazla eğer 3.çeyrek arayı kapatmazsa hem kendime, hem çevreme büyük yanılacağım![]()
Tombulla çok uğraşıyorlar…
Havacılığın hepsini tutuyordum, 2.çeyrek gelince hepsini tombula çevirdim. Şimdiden kaybım fazla eğer 3.çeyrek arayı kapatmazsa hem kendime, hem çevreme büyük yanılacağım![]()
Size %100 katılıyorum. Ben sadece hem varlık fonunun payı(malum nedenler) hem kargo tarafından dolayı tombuldan daha iyi bir performans beklemekteydim.
Şuanlık varlık fonu pasif kaldı, kargo tarafındaysa fiyatlarda gerileme var. Tüm bunlar bir yana uçuşlar harika gidiyor. Hayırlısı olsun…
Tombul Mercedes, Pegasus toros. 😀 Hele bir ağa Mercedes’i otobana bir soksun bir bakmışız üçlü rakamlar. 😀 Olur mu olabilir. 50 lerde pili bitti derken hızla 70 lere atmadı mı? Şimdi de aynı söylem. Yeterki endeks ters dönmesin. YTD. ✈
PEGASUS ta sermaye hala 102 milyon tabii bu çok düşük.. 150-250 arası Cin Ali kağıdın boşluğunu aldı.. Tabii borsayı çok iyi biliyor.. Pgsus da iyi şirket..50 lili fiatlardan alıp 110 lardan çıkmıştım.. O zaman tombul kuşa girmiştim.. Tombul kuş çok iyi performans gösterdi ama hala pgsus a göre ucuz. THY dede sermaye ;büyük şirketlere bakarsanız Koç Sahol Ereğli gibi , hala küçük 1.380 milyar sermaye fazla sayılmaz ancak dolaşımda çok kağıt var..
En geç 45 güne minimum 100 tl olacak bu kağıt, istedikleri kadar sıksınlar. Hoş ne kadar sıkarlarsa o kadar sert gider...
Yer İmleri