Sayfa 508/781 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon
Arama sonucu : 6244 madde; 4,057 - 4,064 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Tombulla çok uğraşıyorlar…

Havacılığın hepsini tutuyordum, 2.çeyrek gelince hepsini tombula çevirdim. Şimdiden kaybım fazla eğer 3.çeyrek arayı kapatmazsa hem kendime, hem çevreme büyük yanılacağım

2.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    iş yatırım Model portföyünden THY çıkarmış yerine Pegasus u almış.. Bizmi yanlış ata oynadık..anlayamadım..9aylık bilançoda bile kar getirmesi beklenmeyen PGSUS u THY na tercih ediyorlar..ilginç..
    Üstad pegasusun 100 milyon özsermayesi var. Pandemi öncesi deli karı varmış. Eğer kendini doğrultabilirse ki zararı düşüyor binli fiyatlar görebilir. Pegasus hakettiği yerlerde. Sadece THY ucuz kaldı ancak pegasus bana göre kesinlikle pahalı değil.

3.  Alıntı Originally Posted by Alfonte Yazıyı Oku
    Üstad pegasusun 100 milyon özsermayesi var. Pandemi öncesi deli karı varmış. Eğer kendini doğrultabilirse ki zararı düşüyor binli fiyatlar görebilir. Pegasus hakettiği yerlerde. Sadece THY ucuz kaldı ancak pegasus bana göre kesinlikle pahalı değil.
    Size %100 katılıyorum. Ben sadece hem varlık fonunun payı(malum nedenler) hem kargo tarafından dolayı tombuldan daha iyi bir performans beklemekteydim.

Şuanlık varlık fonu pasif kaldı, kargo tarafındaysa fiyatlarda gerileme var. Tüm bunlar bir yana uçuşlar harika gidiyor. Hayırlısı olsun…

4. Tombul Mercedes, Pegasus toros. 😀 Hele bir ağa Mercedes’i otobana bir soksun bir bakmışız üçlü rakamlar. 😀 Olur mu olabilir. 50 lerde pili bitti derken hızla 70 lere atmadı mı? Şimdi de aynı söylem. Yeterki endeks ters dönmesin. YTD. ✈

5. PEGASUS ta sermaye hala 102 milyon tabii bu çok düşük.. 150-250 arası Cin Ali kağıdın boşluğunu aldı.. Tabii borsayı çok iyi biliyor.. Pgsus da iyi şirket..50 lili fiatlardan alıp 110 lardan çıkmıştım.. O zaman tombul kuşa girmiştim.. Tombul kuş çok iyi performans gösterdi ama hala pgsus a göre ucuz. THY dede sermaye ;büyük şirketlere bakarsanız Koç Sahol Ereğli gibi , hala küçük 1.380 milyar sermaye fazla sayılmaz ancak dolaşımda çok kağıt var..

6.  Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    PEGASUS ta sermaye hala 102 milyon tabii bu çok düşük.. 150-250 arası Cin Ali kağıdın boşluğunu aldı.. Tabii borsayı çok iyi biliyor.. Pgsus da iyi şirket..50 lili fiatlardan alıp 110 lardan çıkmıştım.. O zaman tombul kuşa girmiştim.. Tombul kuş çok iyi performans gösterdi ama hala pgsus a göre ucuz. THY dede sermaye ;büyük şirketlere bakarsanız Koç Sahol Ereğli gibi , hala küçük 1.380 milyar sermaye fazla sayılmaz ancak dolaşımda çok kağıt var..
    Halka açıklık oranı %50 üzeri olmasının avantajı büyük fonların rahatlıkla al sat yapabilmesini sağlar. Borsaya yabancı girişi başlarsa ilk tercihlerin içinde yer alır. Şu anda karlılığından dolayı yerli alımlarıyla buralara kadar geldi.

7. En geç 45 güne minimum 100 tl olacak bu kağıt, istedikleri kadar sıksınlar. Hoş ne kadar sıkarlarsa o kadar sert gider...

8.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    en geç 45 güne minimum 100 tl olacak bu kağıt, istedikleri kadar sıksınlar. Hoş ne kadar sıkarlarsa o kadar sert gider...
    bu benim kişisel görüşüm, kimse buna göre işlem yapmasın. Olmazsa bilemedim,yanıldım derim, zararı da kendim ederim ama başkasının vebalini almak istemem...

Sayfa 508/781 İlkİlk ... 8408458498506507508509510518558608 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •