Sayfa 509/1040 İlkİlk ... 94094594995075085095105115195596091009 ... SonSon
Arama sonucu : 8319 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: Altın fiyatlarının geleceği (XAU)

1. Kırmızı şerit bant içinde her yerden her fiyattan almayı planlıyorum kendi adıma. İnşallah güzel bir sahte geçici düşüş olur da malları en ucuzundan alıp ekranları komple kapatmak nasip olur.

Gramda ilginç hareketler oldu
    Ankık 64 ons açılmadan bankalar bile 465 alışta idi

bir halt olacağı yok.

3. Çok bilmişlerin dikkatine!!!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) koronavirüse karşı geliştirilen yerli aşıda, Faz-1 çalışmaları bugün itibarıyla tamamlandı. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, "Ciddi hiçbir yan etki görülmedi. Her şey yolunda giderse inşallah bu ay sonuna kadar Faz-2'ye geçmeyi planlamaktayız" dedi.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...landi-41688022

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Çok bilmişlerin dikkatine!!!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) koronavirüse karşı geliştirilen yerli aşıda, Faz-1 çalışmaları bugün itibarıyla tamamlandı. ERÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, "Ciddi hiçbir yan etki görülmedi. Her şey yolunda giderse inşallah bu ay sonuna kadar Faz-2'ye geçmeyi planlamaktayız" dedi.

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...landi-41688022
    ))))))))))Siz rektörün kurduğu cümleye dikkat ettiniz mi.İNŞALLAH bu aysonu faz 2 ye geçmeyi PLANLAMAKTAYIZ.Yani sen görevli yetkili bir adamsın bu ay sonu dümdük faz 2 ye geçiyoruz neden demiyorsun.Bir de adam faz 2 ye geçmeyi bu ay sonu için planlıyor,daha faz 3 var ,çok bilmişler bu ayrıntıları sorgular sn sadecegrafik dümdük her denene inanmaz.

Tabi faz 2 başarılı olursa faz 3 e geçmek imkanı hasıl olur,yoksa bizim yerli aşı yatar ,konuya yabancı olanlar için açıklayayım gene de.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Tabi faz 2 başarılı olursa faz 3 e geçmek imkanı hasıl olur,yoksa bizim yerli aşı yatar ,konuya yabancı olanlar için açıklayayım gene de.
    Faz-2, faz-3 kaba tabiriyle hikaye önemli olan koruyuculuk ne kadar olacak ? Her ilaç her aşı projesi başarılı olacak diye bir şart yok. Bunların sonrasında hangi tesiste ne kadar aşı üretilecek bu konuda bir bilgi, bir hazırlık var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Normal şartlarda projenin sonucu önemli olmazdı. Zira oturup tekrar ve tekrar başarılı olmak için çalışırdınız.
    Ama biz zamana karşı yarışıyoruz. Eğer proje başarılı olmazsa, verilen çabanın bir anlamı yok. Bu nedenle üretim aşamasına kadar tüm hazırlıkların şimdiden tamamlanması gerekiyor.
    Aşının başarılı olmasını diliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

8. Birazdan sadece grafik devreye girer Mavi kan, rockerfeller diyip konunun uluslararası bağlantılarını paylaşır

Sayfa 509/1040 İlkİlk ... 94094594995075085095105115195596091009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •