Sayfa 509/998 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,065 - 4,072 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    hakka suresinde bu kuran şüphesiz bir elçinin sözleridir yazıyor ama biz ALLAH ın sözleri olduğuna inanıyoruz işin içindenden çıkamıyoruz
    Yanlis biliyorsun.

Elinde google gibi bir arama motoru var, fikir sahibi olmadan once iyi arastirmak lazim.

Hakka 38,39,40. Görebildiklerinize ve göremediklerinize yemin ederim ki, o (Kur'an), hiç şüphesiz çok şerefli bir elçinin (Allah'tan alıp tebliğ ettiği) sözüdür. Kur'an elbette değerli bir elçinin sözüdür. Hiç şüphesiz o (Kur'an), çok şerefli bir elçinin sözüdür. Sözün asıl sahibi, şüphesiz Cenab-ı Allah'tır.

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Sadece mantık yürütüyoruz,mesela ben ve bizler konusunda,ben neyse bizler kim ?
    ya refaba kaç kere yazdım, kuran açıp okuduğunda bir beşerinin ürünü olduğunu bağırıp durur.
    yüzlerce örnek verilebilir, yaradıcı bir ayette kendinden 1.tekil şahıs olarak bahseder bazen de 3. tekil şahıs.

her ramazan ayeti dinleriz, sana inandım sana güvendim, sen kimsin peki ayeti gönderen kim ki sana diyorsun.
    saçma bir yorumla allaha o şekilde dua et diye gönderilmiş derler lakin izleyen ayette birden gönderen 1. tekil şahıs Ben oluverir sonra diğer ayette çevirir 1. çoğul şahıs Biz olur, biz kimlerse artık, sanki bir konsey eseri.

1 )dolarda yeni zirveler ongoruyormusunuz?
    2) goruyorsaniz tepesi ne olur ne olmaz[emoji39]

4. Normal bir cildin sağlığını sürdürebilmesi için en üstteki ölü hücrelerin sürekli dökülüp yenilenmeleri gerekir. Çünkü dökülüp yenilendikçe yeni deri daha temiz olur. İnsan derisi kendini yaklaşık her 28 günde bir yeniler.

Ancak parmak izleri degismez.

Hatta ikiz kardeslerin bile parmak izleri farkli.

Kur'an oyle bilgiler veriyor ki, 1400 sene once yasamis ve ticaret ile ugrasan tertemiz bir adamin kafasindan yazabilecegi bir sey degil.

Isi islamcilik olan yecuc mecuc takimi ile ciddi arastirma yapan kisileri ayirmak lazim.

Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Ayhan başkan nerelerde?

Rtalb var elde, ne yapsak?

Uzmanı idi kağıdın.
    Ben mi

Amed nerede gene mi miamiye gitti it balıklarının yanına
    bir halt olacağı yok.

6. nkolay 34 tl altında dolar satıyor hem de 33.97 tl.ye ilginç..

yükseliş kaçınılmaz diyorsunuz

hergün düşüyoru

ne zaman yükselecek ? daha doğrusu yükselebilecek mi ?

8.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    yükseliş kaçınılmaz diyorsunuz

hergün düşüyoru

ne zaman yükselecek ? daha doğrusu yükselebilecek mi ?
    euro'nun içerideki hareketine bakıp eur/dolar kuru üzerinden hesaplama yaparsak doların da 34 altına inmesi gerekir..

Sayfa 509/998 İlkİlk ... 9409459499507508509510511519559609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •