Yani kağıtta o fiyatlarda olmam demek istedim
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani kağıtta o fiyatlarda olmam demek istedim
2008 de zirve yaptırıp halka verdiler. 10 yıldır da lot lot sayarak verdiklerini geri almak istiyorlar. herhalde arada mal kaptırdı geri zekalılar. onu almak için de bekletiyorlar.
alan da herhalde kıl birisi bunlara vermiyor. aman vermesin. onu alnından öperim. bu zalimlere böyleleri lazım.
DİREN KARDEŞ HER KİMSEN.
Eyvallah
Ben direniyorum vermemek için.Bana göre çok değil ama eminise göre çok bendeki.Hele son dususlerde diğer kağıtları da sattım eminise yigdim. zirvedeki fiyatlarla düşünürsek o zaman bendeki bana göre iyi para. o yüzden bize o kadar para kazandirmazlar .o zirveleri beklemeden kafamdaki fiyatı görürse cikarim ben yolu açık olsun derim
Hisse resmen ölü taklidi yapıyor.
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kolayı var, azcık para kazandıracak hissedar ortaklara herkes vedalaşacak hisseyle. Alsın sonra nasıl bir külah istiyorsa öyle yapsın hisseleri. Ytd
VKY-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimler kalabilecek tahtada... Ziraat güçleniyor, iş yatırım da öyle, Deniz yatırırım da fena sayılmaz 45000 teb e virmanladı, Garanti yatırım dün bugün 30000 lot düştü gövdenin yarısını bıraktı, A1, Gedik, Marbaş tetikte, tacirler ve ak sabırlı gibi... Az zaman kaldı... Bol kazançlar
hakuna matara....memento mori.
Yer İmleri