Memlekette sen gibi batı tarafını seçmiş adam sayısı çok haddinden fazla
O yönlü takım tutmaları doğal
Yıllardır filim izleye izleye
Öyle oluyo tabi
Memlekette sen gibi batı tarafını seçmiş adam sayısı çok haddinden fazla
O yönlü takım tutmaları doğal
Yıllardır filim izleye izleye
Öyle oluyo tabi
Dünyada 1 artıyorsa bizde 2 artıyor fiyatlar.
6 ay önce 9 olan doları 14.5e getirip utanmadan "kontrol altına aldık" diyen beceriksiz yönetim sağolsun.
"Dolar artmış azalmış size ne?" diyecek kadar ekonomik gerçeklerden uzak bu zihniyet görevde kalmaya devam ettikçe millet sefaleti iliklerine kadar hissetmeye devam edecek.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Zaten hukumet gitmeden birseyin duzelecegi yoktu da sn. rACE, artik iyice ipi koptu bu onemli gelisme ile.
Halklar hakettikleri sekilde yonetilirler bosuna dememisler.
Putin zannediyordum, degilmis. Ruslarin hepsi imis. Bu virusu temizlemek gerekli.
TCMB: Tüketici yıllık enflasyonunda artış alt gruplar geneline yayılırken bu gelişmeye en belirgin katkı enerji, gıda ve temel mal gruplarından gelirken,yılın başından itibaren emtia fiyatlarında gözlenen artış eğilimi jeopolitik gelişmelerle beraber bir miktar daha belirginleşti
TCMB: Türk lirası cinsinden uluslararası enerji fiyatlarındaki görünüm yurt içi enerji fiyatları üzerinde etkili olurken elektrik fiyatlarında kademeli tarife sisteminde yapılan düzenleme ve KDV indirimi daha olumsuz bir görünümü sınırlamıştır
TCMB: Bu dönemde, hizmet grubunda yıllık enflasyon alt gruplar genelinde artmış, enerji ve gıda fiyatlarındaki görünüme paralel olarak ulaştırma ve lokanta-otel öne çıkan gruplar olmaya devam etmiştir
TCMB: Gıda yıllık enflasyonundaki yükseliş alt gruplar genelinde devam ederken, son dönemde aylık bazda yüksek artışlar kaydeden taze meyve ve sebze fiyatları Mart ayında görece yatay seyretmiştir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Dolar kazananlar gitmeye basladi. Dolar cakacak yine herhalde.
Yüksek Seçim Kurulu'nun milletvekillerini illere göre dağılımını belirleyen kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre illerin milletvekili dağılımı;
Bu arada İstanbul ve Ankara 3 , Bursa 2 İzmir 2 seçim bölgesine ayrıldı .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri