Sayfa 51/249 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
Arama sonucu : 2308 madde; 401 - 408 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    aklından çok pis birşey geçiyor... resim tamamlanırsa atacam
    düşündüğüm olmadı

bir önceki barı yeşile dokunup, yukarda kapatırsa, yukarı güç devam edecek diyecektim.. ve lönk devam edecektim

ama barı dipte kapadı, ve yeni bar yyeşilin altında açıldı

yeşil DİRENÇ oldu şimdi

piyasanın longa dönmesi üçün tekrar yeşil üstüne atması lazım, vakitte gece oldu... zabahtan belli süren dalavere bitmüştür artıkın diyerekten

yeşil 58660 tan şort... izlemedeyiz

işlem yapmıyordum ama hafta sonlar bazen bakıyordum

bugün yaptığı gibi boş günde % 2 hareketler yapıyordu... dolanıyordu işte sağı solu

ama pazartesi 00:0 a genelde cuma kapanış yaptığı yerlerden giriyo gibi hatırlıyorum

adam dün 22 den sonra 57500 ortalama ile hacimli bastı...

sen gel boş tahtayı kaldır.. basan adam tatilden gelmiş, takta 59000 de

vamı la öyle bişiy götünü keserler adamın

dayu neyi zorluyon anlamıyomki

adam 19:20 de 58780 den şortu bastı... malı kucağına verdi

bırak ver adamın parasını 58410 olur.. 58330 olur... sal gelsin bayır aşşaa

4. Sn KPL,
    global makro...trump seçilmesi....dolar arzı....başlaması durumunda....

btc de...ters grafik....30k hedeflerken......borsalar boğa rallisi yapar mı?

bu esnada...btc son tepe yoklamayı yapmış....fişi çekilip....uzun ayı döngüsüne girer mi?

teknik dışı....temel yorumun nedir?
    16.07.2024 - 10.12.2024

Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    Sn KPL,

bu esnada...btc son tepe yoklamayı yapmış....fişi çekilip....uzun ayı döngüsüne girer mi?

aynen KPL dayı
    acil banada makro lazım, hemde çok acil... (evi arabayı sattım )

dakika 6:05 teki İBRAHİM'in durumdayım

Sn KPL,

tekniğin ne kadar zayıf lütfücüm, ne kadaar

borsalar ile kazım doğru korelasyondadır. borsa yükselirken bizimkide yükselir

30k hedeflerken.....
    30 k mı ?

boğalar mavi çızgılarının taciz edilmesinden heç hazzetmezler

adamın aklını alırlar

Sn KPL,

@yörük@ appi zor sormuşun. hem temelci olmadığım için, hem de şu anki yatay kanalın neye dönüşeceğine hala içim rahat bir tahmin yürütemediğimden.

benim kafamdakileri söyleyeyim ama, temel/teknik karışıklı :

en temel temel : bütün önemli ülkeler birleşip saldırmadıkça ya da bir quantum kompüter filan saldırmadıkça temelimiz kafadan iyi bas bas fiat paralar öyle s.çmış durumda ki bitcoine sürpriz bişe olmadığı sürece usd'ye karşı illa ki kazanır bence.

fiyata gelirsek, 73-74'lerin master cycle master tepesi olması imkansız gibi birşey bence. aşırı zayıf olur ve "n'oluyoruz" olur pazar. ama şimdiki tepeyle buradan 38'e kadar olmak kaydı ile çökse kalksa hala aynı büyük cycle ve boğa diye düşünüyorum (oldu geçmişte yehhuuu boğayıızzz filan derken, olmadığı da oldu). yani o kadar derin bir ara ayı (ya da ayı.lar) olacak mı bilmiyorum, şu anki derdim zaten onu anlayamamak.

sonuçta benim düşünce bu master cycleda 100 üstü yerler görürüz gibi (çok üstü de olabilir). 2025 sonuna kadar filan bakan bi kafa bu söylediğim.

bu piyasalarda sık lafı edilen (tabi biraz fazlaca basitlenmiş) bir fiyat modelleme grafiği şöyle : https://www.lookintobitcoin.com/char...to-flow-model/

bu modeldeki hedef rakamlar bence iyimser çünkü fiyat modelin içinde aşağı kayıyor gibi. ama şimdiye kadar vurulmuş mu vurulmuş. hedefin yarısını yapsa 200+ K USD edecek bi ara, bakalım
    Son düzenleme : KPL; 14-07-2024 saat: 18:37.

Sayfa 51/249 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •