Sayfa 51/306 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
Arama sonucu : 2448 madde; 401 - 408 arası.

Konu: kuzu ve BABO......HEDEF FEYZA-2

digerlerinide....SIRAYLA IFSA EDECEGIM.....USLU DURUN....kendi topiklerinizde kalin....

bana bulasani.....YAKARIM.....cunkiii.....ben kuzuyum.

eger....bir CENGE girmissem ben....gozumu kan burur....

NEYSE....

bu bayram hediyem....TRENDHOUND.... ve onun pazarladigi YAPI KREDI olsun....

BAYRAMINIZI TEKRAR KUTLAR....GOZLERINIZDEN OPERIM USAGLAR....

GUZEL YAZILARINIZ VE ELESTIRILERINIZ UCUN.....HEPINIZE TESSEKKURLER EDIYORUM....

YAZMAYA devam edin.....beni daha iyi olmaya tesvik edin...ELESTIRIN....kendimi duzelteyim....

daha az....halk dili kullaniyim....onu anladim.....BASKA.....

2.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    mal pazarlamacilara....

BANA bulasmazsaniz.....sizi gormezden gelirim.....

YOKSAAA.....

USTUNUZDEN BULDOZER GIBI GECER.....sizi jilete donustururum....kadikoy vapurunda satilirsiniz...

KUZU BU.....bulastiginiz adam....
    Bu yazıdan pazarlamacı birisi forum üyelerine bir hisseyi pazarlayabilir fakat pazarlamaci bana herhangi bir şekilde bulaşmazsa forum üyelerini uyarmam, yaptıkları işe göz yumarim anlamı çıkıyor. Umarım ben yanlış anlamisimdir. Eğer öyleyse özür dilerim.

Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    buna cevap vermem sart....bu adam....bu forumda....HALKBANKI tepeden alip....bir yil boyunca....halkima kakalayip....halkbank dibe inince SATIP CIKIYORUM DIYEN....halkimi birilerine peskes ceken biri idi....bu hisseyi dipte satti....HISSE CIKIP 20 TL YE GELDI....

bu halkbanki pazarlarken.....oraya yazi gonderdim....bu kaart 4 tl ye dusecek....sakin almayin diye...ve bunun pazarladigi 15 tl den 4 tl ye dustu....YAKTI MILLETI...

bana GOYGOYCU diyebilecek kadar simarmis bu PAZARLAMACI....

SIMDI....YAPI KREDI BANKASINI PAZARLIYOR....27.80 DEN ALDIM DIYOR.....kaart 24 te suan...

BU KAARDIN HEDEFI ISE 16 TL.....ORADA SATACAK....SONRA KAART UCACAK...30 yildir bu halde bu USAG....goygoycu heeee....AL SANA GOYGOYCU.....

saldirdigin adam....KUZU ulen....kit beyinli pazarlamaci.

4 tl muhabbetini hatırlıyorum hatta 4 ün biraz daha altı gibiydi halkb topiğinede yazdım kuzu böyle söylüyor diye
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by kuzu Yazıyı Oku
    buna cevap vermem sart....bu adam....bu forumda....HALKBANKI tepeden alip....bir yil boyunca....halkima kakalayip....halkbank dibe inince SATIP CIKIYORUM DIYEN....halkimi birilerine peskes ceken biri idi....bu hisseyi dipte satti....HISSE CIKIP 20 TL YE GELDI....

bu halkbanki pazarlarken.....oraya yazi gonderdim....bu kaart 4 tl ye dusecek....sakin almayin diye...ve bunun pazarladigi 15 tl den 4 tl ye dustu....YAKTI MILLETI...

bana GOYGOYCU diyebilecek kadar simarmis bu PAZARLAMACI....

SIMDI....YAPI KREDI BANKASINI PAZARLIYOR....27.80 DEN ALDIM DIYOR.....kaart 24 te suan...

BU KAARDIN HEDEFI ISE 16 TL.....ORADA SATACAK....SONRA KAART UCACAK...30 yildir bu halde bu USAG....goygoycu heeee....AL SANA GOYGOYCU.....

saldirdigin adam....KUZU ulen....kit beyinli pazarlamaci.

Kuzunun söylediği Halkbank mevzu KESİNLİKLE DOĞRU.

O dönem işin mantıksızlığı, yönlendirme olabileceği üzerine karşı çok yazı yazdım.

TH (sanki bir haber almış gibi) 1.2 milyon lot aldığını söylüyordu.

Daha sonra zararla çıktım deyip konuyu kapatmıştı.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Alıntı Originally Posted by bozdogan82 Yazıyı Oku
    Bu yazıdan pazarlamacı birisi forum üyelerine bir hisseyi pazarlayabilir fakat pazarlamaci bana herhangi bir şekilde bulaşmazsa forum üyelerini uyarmam, yaptıkları işe göz yumarim anlamı çıkıyor. Umarım ben yanlış anlamisimdir. Eğer öyleyse özür dilerim.
    niye bana bu kadar cok saldiri var,,,,SANIYORSUN....

yillardir bunlarla ugrasiyorum....

TOPIGIMDE okuyucu cok....bunlari kimse okumuyor....

GELIP BANA BULASIP....okuyucularimi topiklerine cekip...MAL PAZARLIYOR KERIZZLER...

ben bana guvenip....bu topige gelen okuyucularimi....BUNLARA VELINIMET YAPARMIYIM....

yapmam.....ne yapiyorlar.....bana dusmanlik yapiyorlar....

OLUMSUZ YAZILARIN YUZDE 90 BUNLAR....YUZDE 10 UNADA OBURLERI....O OBURLERI DAHA TEHLIKELILER....

kendine sunu sor....bu ADAMIN neden dusmani cok.

birgunde....OBURLERINI anlatirim....onlar benden feci korkarlar....YAKINDA gelirler....ha ha ha....

TETIKTEYIM ULEN....geldiginiz an....ummugunuzu sikarim....qqqaaa gore.

BU TOPIGI ACARAK ....MALA SOKTUKLARI USAGLARA....PANIKTE MAL SATTIRMADIM....BU ONLARI DELI EDIYOR....EKMEK PARALARINA ENGEL OLUYORUM....onlarda hakli....bana saldirmaya....

dipte....yuzde 60 zararda ki halkimdan mali geri almak istiyorlar....kuzu engel oluyor....

biri bana saldir di mi....SEBEBI BUNLAR....TAHTACILARIN ADAMLARI...HERBIRINDE 10 NICK VAR.
    Son düzenleme : kuzu; 30-03-2025 saat: 04:21.

6. Bankalar (xbank) 10 işgününde 16828 den şu an 12626 ya düşmüş. Bist 100 endeks ise 10840 dn 9560 'a düşmüş. isctr, akbnk ve ykbnk bu haftayı da eksi kapattılar. bu bankalar 2 günlük tepkide % 20 yükselmedi %6-8 arası oldu. sonra 3 günde paket... garan ise % 15 gibi ...
    Bankacılık endeksi gibi, bist 100 endekside aynı oranda düşse idi bu haftayı 8100 civarlarında kapatırdık.
    Bankalar düzelmeden de borsa düzelmez...

7.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Sayın Kuzu hemen çatışma oluşturmayın. O dönem yazılarını okudum hatırladığım kadarı ile satıs için pozisyon alıyordu. Kimseyi savunacak değilim burası ustaların ve diğer bilgi sahibi insanların da yazabileceği bir yer olsun. Baboyu zaten bilirim. Sizi hatırlıyorum ama net şekilde değil. Mühim olan küçük yatırımcıya bir harita suna bilmeniz. Yazılarınız için teşekkürler.
    aynen MKELEŞ ustad gibi düşünüyorum .çatışma yeri değil doğru bilgi alma ve faydalanma yeri olsun .siz üstadlardan öğreneceöiz çok şeyler var .saygılar ...

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    4 tl muhabbetini hatırlıyorum hatta 4 ün biraz daha altı gibiydi halkb topiğinede yazdım kuzu böyle söylüyor diye
    4 Tl değil. 10.200 TL den 1.2 milyon Halkbank aldım diyordu.

Aldığını bir türlü ispat etmedi.

Ki bu kadar dava konusu olup sürekli satış yiyen bir şirkete neden bu kadar büyük yatırım yapılacağına bir anlam verememiş ve Halkbank hissesinin olumsuzluğuna dair uzun zaman tahtasında yazılar yazmıştım.

Onun daha önce yazmış olduğu bilgi dola yazılarından gaza gelenler onunla aynı pozisyonu almış olabilirler ve

Halkbank yıllarca hep aynı fiyatta kaldı.

Devalüasyondan önce zararına satmayanlar ANA paralarının dolar bazında YÜZDE 95 ini KAYBETTİLER.

Yani Halkbank YILLARCA diğer tüm banka hisselerinden farklı hareket ederek yatırımcılarının TÜM SERVETLERİNİ SIFIRLADI.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 51/306 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •