Sayfa 51/137 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon
Arama sonucu : 1091 madde; 401 - 408 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vay sülüya bak sen.. % 33 falan karla satmıştım onu. vaybe..maliyetim 39.xx di.

o değilde vakfni sattığıma pişmanım.

sindo ve alper bilir vakfn ni

onda maliyetim 1,64 dü.

alper geri ver ulan paramı... yok öyle pragda yemek.

gerçi bu enflasyonda... para etmiyorlar etselerde reel anlamda kar %20 leri geçmesi zor.

boş yere kendimizi kandırmaca.
    Bende Vakfin'i almadığına pişmanım.
    Bugün yarın derken yıllar geçti bir kez olsun almadım. Tam benlik zamani gelince hızlı hareket eden.
    Takım taklavat aldım.hisse hisse yanlış anlaşılmasın.Bol adrenalin mis gibi.
    Ayda 3,5 devre kesiyor.
    +- 5 aynı gün. Cillop.

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    vay sülüya bak sen.. % 33 falan karla satmıştım onu. vaybe..maliyetim 39.xx di.

o değilde vakfni sattığıma pişmanım.

sindo ve alper bilir vakfn ni

onda maliyetim 1,64 dü.

alper geri ver ulan paramı... yok öyle pragda yemek.

gerçi bu enflasyonda... para etmiyorlar etselerde reel anlamda kar %20 leri geçmesi zor.

boş yere kendimizi kandırmaca.
    Fenerli bir arkadaşıma sulonun kağıdını aldırdım İmamoğlu göz altına alınmadan sabah İmamoğlunu aldılar. Bu düştü biraz maliyeti geçip kar edinceye kadar sulonun cinconlu olduğunu yönetimde olduğunu söylemedim. Sattırdım öyle dedim. Önce söylesem zarara bakmaz verirdi. Bir daha da almazlar cinconlu olduğu için. Fanatik fenerli. Bulut abi de almaz bildiğim kadarıyla.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bende Vakfin'i almadığına pişmanım.
    Bugün yarın derken yıllar geçti bir kez olsun almadım. Tam benlik zamani gelince hızlı hareket eden.
    Takım taklavat aldım.hisse hisse yanlış anlaşılmasın.Bol adrenalin mis gibi.
    Ayda 3,5 devre kesiyor.
    +- 5 aynı gün. Cillop.
    aynen adrenalin. aksiyon olsun para en azından kaybetmeyelim vb.

ben gerçekçi konuşurum bilen bilir. geçmiştede söyledim... aramızdan bi pit çıkmıştı reel enflasyonu yenip para reel getiride kazanç sağlayan.

enf öyle % 40 falan değil abi. kendinizi kandırmayın.

kendimden gerçek örnekler vereyim.. geçmişte bu kadar enf. yokken vioptan kazandığım para ile daire almıştım 48 bine.

şimdi bakıyorum viopta ortalama her ay düzenli 30 -35 k para çekmişim.. algoldü çerezdi anca yetiyor ) düşün yani...daha önce daire alınan para şidmi yeme içmeye yetiyor.. buna rağmen para % 50 artmış halde hesapta duruyor.

hisselerde ise iyi hisse buluyorum ancak senede % 300 falan uçacak hisse bulamıyorsan.. kazanç enflasyonda pul oluyor.

dedem zamanında şu hisseleri aldıydım eee sonra sattıydım eeee?

meeeeeeeeeee oluyor.

hiç bişey almayıp altın alaydın ... amaç para kazanmaksa.

ama işte.. aldımı ya satıyoruz.. yada para enf.da eriyor.

ama insan tabi ego için kazandım demeyi sever.

heyvan gibim yiyoruz amokaçi....

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Fenerli bir arkadaşıma sulonun kağıdını aldırdım İmamoğlu göz altına alınmadan sabah İmamoğlunu aldılar. Bu düştü biraz maliyeti geçip kar edinceye kadar sulonun cinconlu olduğunu yönetimde olduğunu söylemedim. Sattırdım öyle dedim. Önce söylesem zarara bakmaz verirdi. Bir daha da almazlar cinconlu olduğu için. Fanatik fenerli. Bulut abi de almaz bildiğim kadarıyla.
    aynen sindo x30 vb şaşmıyor.. sağlamcı adam

6. Arkadaşa hisse ve S1 de çoğunlukla s1 de al sat ile %50 den fazla yaptırdım. Kendim alamıyorum alırsam üstüne yatamıyorum S1. Arkadaş ve hanımında 1,5 milyon TL den fazla S1 var 15-20 arası maliyetli ona dokunmaz bana dokunur. Oğluna da aynı tavsiyeyi verdim onun net TL bazlı %30 zararı vardır.

ben onu bunu bilmen... 5 senede tüm portföy % 700 yapmamışsa.

rüya görmeyin..

reel anlamda kazanç yoktur.

haaa başaran yoktur demiyorum illaki vardır varsada peşinen tebrik ederim.

5 den aldım 15 den sattım falan bunlar hikaye...

niye 700 ? senelik enf 100 desek 500 yabar diyende çıkar..

alakası şu 5 senede enf. 0 olsaydı. zaten % 200 kazanç olmalıydı..( en kötü) yoksa borsa yabmanın mantığı ne ?

yani o prayı borsada değilde.. tek tuşa basmadan zaten faizden alırdın.

benim hesap bu.. herkesin hesabı farklıdır. ben ona karışmam. herkesin kendi bileceği iş.

Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun (MKK) verileri son dönemde borsada yaşanan derin bir çöküşü gözler önüne seriyor. Bir zamanlar 8 milyonun üzerinde olan yatırımcı sayısı, bugün 3 milyonun altına inmiş durumda. Bu, kelimenin tam anlamıyla bir kâbus. Yaklaşık 5 milyon kişi, adeta arkasına bile bakmadan borsadan kaçmış. Peki neden?

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/y...ti-936309h.htm

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 51/137 İlkİlk ... 41495051525361101 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •