Sayfa 510/1005 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 4,073 - 4,080 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İncelemediğim bir şirket.

Yabancı ortaklı şirketler daha güvenilir oluyor. Mannesman lafını marka olarak biliyordum meğer büyük bir şirketmiş.

Tüm göstergeleri güzel.

Borusan cumhur ittifakından çok çekti. İş koç gibi değil, en çok acıyı bunlar çekti. Fiyatlama artık ne ise pazartesi belli olacak.

2.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Borusan cumhur ittifakından çok çekti. İş koç gibi değil, en çok acıyı bunlar çekti. Fiyatlama artık ne ise pazartesi belli olacak.
    Görüntü TUSIAD'ın belini kırıp yeni bir burjuva sınıfı yaratılmak isteniyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

@*Bozkurt, @nosfecagri, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. tura kalırsa zaten malı eline alan orta/uzun vade yatırımcı olacak, millet zopa yemeye gönüllü devam edecektir, Yeni gelen yatırımcılara gel-gel yapılarak güzel harçlıklar verildi, şimdi onların servetlerine çökme niyetinde olacaklardır!

4. Kılıçdaroğlu, Wall Street Journal'a konuştu: Seçilirsem Rusya'ya yönelik yaptırımlara uyacağım; Putin de bilir ki Türkiye, Batı ittifakı üyesidir..

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin NATO'daki "kilit ülke" rolünü güçlendireceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu ayrıca, Türkiye'nin donuk halde olan Avrupa Birliği üyelik sürecini de hayata döndürmek istediğini bir kez daha vurguladı.

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    Kılıçdaroğlu, Wall Street Journal'a konuştu: Seçilirsem Rusya'ya yönelik yaptırımlara uyacağım; Putin de bilir ki Türkiye, Batı ittifakı üyesidir..

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin NATO'daki "kilit ülke" rolünü güçlendireceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu ayrıca, Türkiye'nin donuk halde olan Avrupa Birliği üyelik sürecini de hayata döndürmek istediğini bir kez daha vurguladı.
    Ben görmedim fakat doğru konuşmuş... Ne varsa batıda var... Ülkesini terkedip Türkiye ye yerleşen Rusdan geçilmiyor, ülkelerinde ne gelir dağılı mı var, ne özgürlük var, ne adelet var... Dümenin batı olacak kardeş

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @*Bozkurt, @nosfecagri, Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. tura kalırsa zaten malı eline alan orta/uzun vade yatırımcı olacak, millet zopa yemeye gönüllü devam edecektir, Yeni gelen yatırımcılara gel-gel yapılarak güzel harçlıklar verildi, şimdi onların servetlerine çökme niyetinde olacaklardır!
    Yok bence 2. Tura kalacak ve haftaya mini ralli başlayacak. Esas ralli için kafamda yaz sonu / Eylül ekim var. Yurt dışı nedeniyle.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    BRSAN a ne diyelim?
    %43 aylıkgetiri ile maşallah.

Sebebini bilmiyoruz, altın, gaz, petrol
    gibi haberleri olabilir, takipte etmedim..
    (PD/DD değeri oldukça düşük.)

Senet dediğin budur.
    Boru işi böyledir özellikle spiral tarafta güzel proje yakalarsan yürü ya kulum der. Hrc fiyatı yüksek olduğu için pandemi zamanı cogu altyapı projesi ertelendi şimdi Hrc çakılınca bir anda yığılma oldu Borucuların işleri uçtu. Boru işinde %15 ebitda çok iyi rakamdır. Bunun üzeri sürdürülemez. Brsan bilançosunu detaylı incelemedim marjlara bakmadım ama buna göre değerlendirebilirsiniz

8.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yok bence 2. Tura kalacak ve haftaya mini ralli başlayacak. Esas ralli için kafamda yaz sonu / Eylül ekim var. Yurt dışı nedeniyle.
    Sonbahar gibi global kriz bekliyorum bende.

Sayfa 510/1005 İlkİlk ... 10410460500508509510511512520560610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •