Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
8.585,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 511/977 ÝlkÝlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 4,081 - 4,088 arasý.

Konu: DOLARDA YÜKSELÝÞ kaçýnýlMAZ xxv

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by reha kaya Yazýyý Oku
    Bu çocuklar zaten oy verme yaþýndalar, lise bahçesindeki çocuklarý kastediyorsunuz sanýrým.
    önceki seçimlerde oy verme yaþýnda olsalar bile, apolitik, neye kime oy vermeye kafa yormak istemeyen.. ya da dans eden politikacýlarýn peþine kapýlan gençlerin önemli bir kýsmýnýn bu olaylardan sonra iþin ciddiyetini kavrayýp daha bilinçli davranacaðýný, þimdiki liselilerin sandýða gitme yaþlarý geldiðinde çok þaþýrtýcý sonuçlara katkýda bulunacaklarýný düþünüyorum. umarým yanýlmýyorumdur.

2. dindar nesil yetiþtireceðiz derken neslin önemli kýsmýný deist/ateist yapmayý becerdikleri...

kindar yetiþtireceðiz derken apolitik çocuklarý haksýzlýða, adaletsizliðe, hukuksuzluða, keyfi kararlara baþkaldýran politik gençler haline getirdikleri için tebrik ediyorum kendilerini.

Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    dindar nesil yetiþtireceðiz derken neslin önemli kýsmýný deist/ateist yapmayý becerdikleri...

kindar yetiþtireceðiz derken apolitik çocuklarý haksýzlýða, adaletsizliðe, hukuksuzluða, keyfi kararlara baþkaldýran politik gençler haline getirdikleri için...

tebrik ediyorum kendilerini.

allah razý olsun.
    bunun için akp'ye gerek yok dünyada genel olarak gençlerin dine karþý bakýþý deðiþmeye baþladý, bizde katmerli biraz..

4.  Alýntý Originally Posted by realities Yazýyý Oku
    bunun için akp'ye gerek yok dünyada genel olarak gençlerin dine karþý bakýþý deðiþmeye baþladý, bizde katmerli biraz..
    internet ve dolayýsýyla sosyal medyanýn yaygýn kullanýlmasýyla artýk dünya gençleri sorgulayabiliyor. sorgulamasa bile önüne farklý bakýþ açýlarý otomatik düþebiliyor. youtube'a, tiktok'a, forumlara giriyor. eskiden büyükler ne derse doðrusu odur derken þimdi her yer fikir kaynýyor. yeni neslin önemli bir kýsmý þimdi "bi saniye o öyle mi gerçekten?" deyip onlarý da sorgulayabiliyor.

bizde bir de bunun üzerine dayatmalar, haksýzlýklar, hukuksuzluklar, özgürlük gasplarý, ekonomik sikintiler, göçler eklenince doðal olarak tepkinin, ters tepmenin, itirazýn katmerlisi yaþanýyor.

Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    dindar nesil yetiþtireceðiz derken neslin önemli kýsmýný deist/ateist yapmayý becerdikleri...
    Bu deðiþimin önemli nedenlerinden biri de Spritual öðretinin yaygýnlaþmasý, youtube üzerinden çekilen videolar ve anlatýlanlar.

Gençler artýk ölümün olmadýðýný,kimsenin o ruhu yargýlamayacaðýný, özgür iradeye müdahale edilmeyeceði konusunun evrensel ilahi bir yasa olduðunu öðrendi.

Dolayýsýyla, çember sakallý kabak hafýz huri'den nuri'den bahsedince s.ktir lan'ý..! çekiyor.

Bence bu bir aydýnlanma devrimi. Dinsizleþme çabasý fian deðil.

ODTÜ'nün bahçesinde bir polis, eylem koyan öðrenciyi yakalamýþ, evladým akýllý ol diyor, öðrenci'de sen buraya elinde cop'la girdin, ben 550 punla, bu akýl konusunu bir tartýþsak mý, diyor ya, konu o konu.

Alýntý Originally Posted by Tinaz Yazýyý Oku
    Bu deðiþimin önemli nedenlerinden biri de Spritual öðretinin yaygýnlaþmasý, youtube üzerinden çekilen videolar ve anlatýlanlar.

Gençler artýk ölümün olmadýðýný,kimsenin o ruhu yargýlamayacaðýný, özgür iradeye müdahale edilmeyeceði konusunun evrensel ilahi bir yasa olduðunu öðrendi.

Dolayýsýyla, çember sakallý kabak hafýz huri'den nuri'den bahsedince s.ktir lan'ý..! çekiyor.

Bence bu bir aydýnlanma devrimi. Dinsizleþme çabasý fian deðil.

ODTÜ'nün bahçesinde bir polis, eylem koyan öðrenciyi yakalamýþ, evladým akýllý ol diyor, öðrenci'de sen buraya elinde cop'la girdin, ben 550 punla, bu akýl konusunu bir tartýþsak mý, diyor ya, konu o konu.
    https://www.nesettoku.com.tr/?p=888#...lmaktad%C4%B1r.

https://www.nesettoku.com.tr/
    16.07.2024 - 10.12.2024

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,483
    ..................

8. Ekrem ÝMAMOÐLU'nun Gözaltýna Alýnmasý (19 Mart 2025)

AKP'ye oy veren muhafazkârlar için tarihi bir fýrsat olabilirdi. umudum yok ama belki hâlâ olabilir. kalkýp akp il baþkanlýklarý önünde tepkilerini gösterseler, gösterebilseler ülkenin yarýnýný kurtaranlar arasýnda yer alabilirlerdi.

28 þubat muhafazakâr kesimin en büyük maðduriyet kaynaðý. 28 þubat neden maðduriyet kaynaðý oldu? cumhurbaþkaný hükümeti kurma görevini dyp'li tansu çiller'e deðil, anap'lý mesut yýlmaz'a vermiþti (aþaðýda not 2'ye bir bakýn derim). dinciler bu konuyu hep chp'ye falan baðlamaya çalýþsa da hükümette chp yoktu, koalisyona dýþardan destek veriyordu (ki daha sonra hükümetin düþmesiyle sonuçlanan gensoruyu veren chp'ydi). her neyse bu dönemde kamuda baþörtüsü yasaðýna karþý çýkanlar ve muhafazakâr öðrencilere destek verenler arasýnda solcular da vardý. akp'nin fanatik kesimi bu gerçeði her seferinde görmezden gelmiþ, hatta bazýlarý reddetmiþtir ama durum buydu. pek çok üniversitede, muhafazakârlýkla uzak yakýn ilgisi olmayan bazý rektör, dekan ve hocalar da kendilerini riske atýp yök kararlarýný umursamamýþtý. ben o dönem ankara'da öðrenciydim ve gayet de yakýndan biliyorum. pek çok üniversitede, fakültede kapalý öðrenciler derslere devam edebilmiþti. bu insanlarýn hakkýný yiyenler o dönem destek gördükleri insanlarý unutanlardýr.

o günün maðdurlarý bugünün zalimlerine dönüþmüþken þimdi sýra muhafazakârlarda. Ekrem Ýmamoðlu'nun hakkýný arayanlara destek olarak ülkenin kaderine yön verenler arasýna girebilirler. AKP, düþman yaratýp kendi kitlesini konsolide etme stratejisini yýllardýr yapýyor. yaptýklarýna tepki gösterenleri taraftarlarýna düþman olarak tanýtýp her yapýlaný normalleþtirmeye çalýþýyor. Ekrem Ýmamoðlu'nun baþýna gelenlerin haksýzlýk olduðunu düþünen çok sayýda AKP'li de var. olmamasý mümkün deðil. alýn size fýrsat. bir kere de siz gösterin tepkinizi de görelim meþrebinizi. hiç umudum yok elbette ve gerçekçi bir beklenti de deðil ama olmasý gereken bu. belki hafýzalarý ve vicdanlarý yoklamak iþe yarar diye yazayým dedim. al sana samimiyet testi.

not 1: bu arada 28 þubat'ýn maðduriyetini dillerden düþürmeyenler, o günlere nasýl gelindiðini de unutmasýn. erbakan, refah partisi iktidara gelecek, sonra adil düzen gelecek. bu geçiþ kanlý mý olacak kansýz mý diyerek tüm toplumu tehdit ettikten sonra baþlayan süreçle gelinmiþti. 28 þubat ne kadar yanlýþsa, erbakan ve ekibinin yaptýklarý da o kadar yanlýþtý. ama bunun cezasýnýn sýradan insana kesilmesi haksýzlýktý ki her görüþten insan da o dönem buna tepki gösterip sokaða çýkmýþtý ve hakký yenenlerin yanýnda durmuþtu.

not 2: o gün cumhurbaþkaný hükümet kurma yetkisini çiller'e deðil yýlmaz'a verdiði için çok eleþtirilmiþti, yine ayný cenah tarafýndan. sonra 2015 genel seçimlerinde tek baþýna iktidar olamayan AKP'nin baþýndaki ahmet davutoðlu cumhurbaþkanýndan hükümeti kurma görevini aldý. ama baþaramadý. olmasý gereken þey, görevin ikinci partiye verilmesiydi. ama bu yapýlmadý. dönemin cumhurbaþkaný çýkýp onlara hangi görevi verecektik dedi. bunu da AKP'den çýkýp eleþtiren olmadý. bunu da hatýrlatayým dedim.

Sayfa 511/977 ÝlkÝlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •