Sayfa 511/1006 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Viop LXII

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    GARAN -5.38
    BIMAS -0,37 ... bu kadar fark olmamalıydı..BANKALAR abarttı ...
    banka sat ınsıder bım,aselsn,kuş al yaptılar geçen hafta neyi abartıcak piyasada paramı var fonlayarak oyun dönüyor.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2. teee Suriye meselesi ile birlikte ( 15 yılı geçti sanırım) YABANCI oranı %65 lerden buralara düştü..Türkiye abd nin çizgisinden çıktığı için ya da ortadoğuda değişen planlardan dolayı bilemeyiz ama birileri artık yabancı göndermiyor göndermeyecem diyor ..bizim şuanki yönetim sistemine göre yabancı gelmeyecek..bu net...tüm mesele yerliyi sisteme sokmak..işte bu sadece vatandaşı gütmekle olmaz..bunu anlamıyorlar..
    VATANDAŞA ŞEFFAF YAKLAŞACAKSIN DÜRÜST OLACAKSIN..

3.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    bankalar tabana gidiyor, stopaj piyasayı çökertti
    bu kadar şişirmeden sonra bırakta düzeltme olsun onların satması yeni yükseliş için daha sağlıklı olur , herkes eteğindeki boş taşlaraı döksün yeniden kartlar dağıtılır.

4. dürüstlük nedir..%50 lere varan dolardaki potansiyel gücü elde inatla tutmamaktır mesela

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Kabul et her şey benim sovmemle başladı. Çok pis söverim

Citak reis akkizi görüyon mu?
    sövmeyince anlamıyor pala.. biraz kıt kafalı

iyi gömdüler ama.

6. Hafta sonu bir gıda şirketinin konkordota ilan ediceği dedikodusu vardı başka şirketlerinde zor durumda olduğu konuşuluyor tv de ynadaşın anlattığı gibi değil hiç birşey piyasada eşi dostu olan bilir.

7. ben senin faizine %15 uygularım, dolara kaçarsan doları baskılarım illa borsaya sokacam seni dersen bu tutmaz..geçen 5 yıl bunun kaymağını yedin çünkü..üst üste kaymak yenmez..rüzgara karşı da işenmez..

8.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    stopajı %50 yapsan vallahi gene gelmez..borsayı 7000 e düşürse dahi %50 gelme ihtimali var..seçim ile güven tazelenmeden bu iş olmaz..biraz agrasif oldu ama gerçekler bu
    Borsayı düşürmeden de ucuzlatırsın ki. Ocakta bist 0,7 eksi, enflasyonda %5 üzeri gelmiş. Zaten bist %6 ucuzladı. Bu durum devam ettikçe bist ucuzlar. Tabi millet hisseleri analiz etmeden ne alsa gittiği döneme alıştığı için yeni döneme alışana kadar parasını iyice azaltır.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 511/1006 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561611 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •