Sayfa 511/570 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 4,081 - 4,088 arası.

Konu: Viop LXVII

Geçmiş olsun TÜRKİYE

Nelerle uğraşıyoruz ve gerçekler hep yüzümüzde deprem,yangın ve doğa katliamı artı susuzluk.Kim çözecek?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

- Nakde geçtim. Bilmiyorum.
    - Neyi?
    - Bu işi.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Etkili Haber
    @etkiIihaber
    ·
    5s
    Fatih Altaylı:

"Hakan Fidan'ın KAAN'ın motorunun ABD'den alındığının açıklanması Türk medyasının cehaletini ortaya çıkardı. Ben ve pek çok yazar bunu yıllardır yazıyoruz.

Yalnızca KAAN'ın değil İHA ve SİHA'ların da, TCG Anadolu'nun da, yerli gemilerin de motorları yabancı."

yerli milli hikayesi böyleymiş
    Uçağın verilmeyeceği açık ve Türkiye bölgesinde Hava Kuvvetlerinde teknolojik ve uçak nesli olarak en zayıf duruma doğru hızla yol alıyor,...İşte görüyoruz bırakın uçağını motorunu dahi vermiyorlar,..

Daha dün Bulgaristan bile f-16 da block-70 e yükseldi, Türkiyeyi geçti, Yunanistan hem çeşitlilikte hem f-16 da Türkiyeyi geçti, F-35 ler geldiğinde saç kremi şampuan yapacak,...

geçen burada bir arkadaş yazdı ''s-400 hatası'' yüzünden dedi, f-35 ler i alamadık dedi, oysa:

6 adet f-35 alabilecektik ve bunlar Maltya Erhaçta konuşlu olabilecek ve tabiki Yunanistana karşı kullanılmayacaktı, bunların birer uçan PC olduğu düşünüldüğünde direk ABD den müdehale ile kaldırılamazdı bile, üstelik şimdi İsrailde var ve bunların F-35 filosu bölgeye direk üstünlük kuruyor, e İsrailde hiç istemez,..

bunların yanı sıra Türkiyeninde hava savunması hiç yoktu ve mevcut hava savunması ise f-16 lara emanetti, bu halen değişmedi,..çünkü son zamanlarda bahsedilen hava savunma sistemlerinin işlemesi zaman alacak,

geride kalan ve yaygara kopartılan bir tek s-400 var ve bununda Ankarayı koruyacağı belli,..yoksa madem aldık bir kaç batraya daha alırdık,..

geçen Yılmaz Özdilde bu konuya girdi D Akdeniz konusunu çok iyi işledi ama S-400 ve F-35 konusunu bağlayamadı,...

her şey yalan olsa şu gerçek bu gün bir savaş olsa Türkiyenin hava savunması f-16 ve s-400 e emanet,..bu gün bir savaş olsa elinde s-400 var,..şu olmaz bakın Yunanistana f-35 verilmeden Türkiyeye verilmez, o tarihlerde Yunanistan f-16 blokc 70 e gidiyordu, elindeki envanteri buna yükseltecekti, sana verdiler Yunanistanda yok bunu yapmazlar,..keza bir de Sonradan İsrail çıktı o da istemez, biz sonradan diyoruz ama İsrailn Gazze işini ve sonrasında Kuzeye yayışlcağını ve etki alanının genişleteceğini birileri çok önceden biliyor,..

ama şu Türkiye:
    tip 216 sınıfı deniz altılarda deniz altı sacı üreteceğim diye çok seneler kaybetti, Yunanistanın gerisine düştü
    Altay tankında ihaleler ve motor nedeniyle yine çok seneler kaybetti, Yunanistanın gerisine düştü,
    Hava savunmada Pariot alamayarak nedenleri yine belli birinci neden ''vermiyorlar'', Yunanistanın gerisine düştü, Yunanistanda 9 batarya var,
    Helipkopterde bir tek açık kapandı,
    Suüstü savaş gemisi dengede,..

işte şu Türkiye hep neden zaman kaybeder,..mesele bu neden son dakika sacı ben yapacağım der ve 8 sene yapamaz,..keza Tank ve motorunda yine aynı, neden, neden,..şimdi Kaaan neden şimdi motor birden sorun oldu ve takvimler sorgulanır hale geldi,

meseleye buradan bakmak gerekir, bu gün savaş olsa,..
    işte bu gün savaş olsa elimizde s-400 var,..yoksa hiç bir şey yoktu, çünkü :

vermezler,..ben korurum diyor patriot yolluyor, ben koruyorum diyor Eurofighter sallıyor,

ne diyor Nato ülkesisin ben seni korurum diyor,

bende diyorum ki madem aldım bir kaç batarya daha s-400 alırdım, Ankara korunacakta İstanbul İzmi ona mı bakacak
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun TÜRKİYE

Nelerle uğraşıyoruz ve gerçekler hep yüzümüzde deprem,yangın ve doğa katliamı artı susuzluk.Kim çözecek?
    Geçmiş olsun abi... Evet, bize beleşten verilenleri ucuz sanıyoruz göğü, bulutu, rüzgârı, toprağı; tutan eli, hatırlayan zihni...

5. Şu Altıns 26 küsürlerde iken o gün tahtada en büyük alımı yapmıştım. Sonra bu benim işim değil diye 10/15 kuruşa vermiştim acım büyük…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,267
     Alıntı Originally Posted by TEK Yazıyı Oku
    - Nakde geçtim. Bilmiyorum.
    - Neyi?
    - Bu işi.
    15/1 borsadayım 2010 sonrası,diğerleri karışık kuruşuk fonlarda sayılır,onlardan elde ettiğim günlük kazançlar borsadan kazanacağımdan çok fazla katlamalı olarak...

7. 2025.10.02 14:55:03 40.8030 27.9462 12.5 -.- 5.3 -.- MARMARA DENIZI İlksel
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8. İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Bursa gibi birçok şehirden hissedilen depremin büyüklüğünü Kandilli 5.3 olarak açıkladı. Herkese geçmiş olsun...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 511/570 İlkİlk ... 11411461501509510511512513521561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •