Sayfa 512/1005 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,089 - 4,096 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İyi taşıyın malı. Düşürmeyin ha.
    benim en az yılsonuna kadar sırtımda taşıdıklarımda problem yok sağlam ..... .. elimle kolumla taşıdıklarım var tradelik orada sıkıntı var ..kolum ağrıdı .. bıraksam mı diyorum bi hafifleme geliyor )
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Madem ortadoks politika sormazlar mı adama hala niye rezerv yakıp dolara çin seddi çekme derdindesin.
    bunlar ortodosk nas karışımı bir şey düşünüyorlar sanırsam bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

3.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Kaymaksız düz satıyor... Sen istiyorsan düz al sonra kendin kaydır puhahahahaha...
    Sen caho musun kardeşim?
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Sen caho musun kardeşim?
    nick tersten oku
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    malum alette yukarı hareket yoksa, borza da da yukarı hareket zorlanmaya başlar.
    şuan ki kurgu bu bence.
    bu formasyonu anlayanlarda bir düzeltme bekliyor .

dolar tl kuruna baktığımızda belki bir miktar esneme olabilir lakin düzeltme gelmeden YÜKSELİŞ sağlıklı olmaz.
    Xu100 tl bazlı oluşturduğu Düşüş formasyonu devam ve Düşüş hedefi görsel üzerindedir ..

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    nick tersten oku
    Economics sandım, bende onu okuyorum. 😆😆

7. Vay vay vay....
    Müzmin bir secbul fanıyız. Yerim, içerim, saplarım. Ey yatırımcı nâdânı terk etmeden yaranı arzulama...DM'den babam sen misin diye sormayın lütfen. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 512/1005 İlkİlk ... 12412462502510511512513514522562612 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •