Originally Posted by
TOKATYILDIZI470
Kazandıktan sonra sorun yok....ama senin işlem yaptığına inanmak istiyorum....bak seni yalanlamiyorum.... kazanan herkesi şahsen alkışlıyorum....ektresini de istemiyorum... olgun karşılamak lazım....kazanan haklıdır
Bilale anlatır gibi sana çok anlattım ama hep kendi açıklarını sıva yaparak kapatma peşine giriyorsun bir daha anlatayım iyi oku başka bir şeyle uğraşma pozisyon yazıp kapattığını yazmıyorsan terste kaldığında ben kapatmıştım demek burada insanların aklıyla dalga geçmek demek , madem her attığını vuruyorsun koyarsın attığın mermileri vurmuşsan tokatçı büyük vıopçumuş deriz ha bunları hiç birisini yapmayıp sabah akşam açtığını iddia ettiğin pozisyonlarda hep terstesin ben gelip goy goy yaptığımda kapattım diyorsun bu senin hikayen gelelim 5 aydır hiç yazmadıysam 10 kere yazmışımdır belki daha fazla %40 gram altın 2022 den 5-6 aydır %60 ppf arada düzeltmelerde trade şimdi bunları söyleyen kişiden hala işaretlediğim yerdeki gibi bir düşünce varsa senin durumun bilalden de kötü.
geçen ykbnk aldık nohut sordu alış rakamımızı paylaştık ben hisseciyim trend bekliyorum şuanda piyasadaki mallar ezik büzük taze mal gelirse bakıcaz.Ama sen her gün kazandığını iddia edip buralarda tırtıklıyorum diyensin son 10 sayfayı oku 1 tek senin yazın var inşallah bu sefer anlarsın hep aynı şeyleri sormazsın
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri