Sayfa 513/1081 İlkİlk ... 134134635035115125135145155235636131013 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

@goodbye hoca verdiğin 2 hissede ne yazık kı cok zayıf hisseler. Deva cok sağlıksız 4 tepe yapmış ve hepsinde başarısız hazırlanmış tepeler.cok kısa acele edilmiş çıkışlar sonuç geri gelmiş.migrosa bakmaya bile gerek yok 50 günlüklerin altında trade ediliyor.

2. https://invst.ly/6x4q1

Arkadaşlar bu grafikte ben hissenin bugün destek noktasında olduğunu görüyorum. MACD kesicecek gibi duruyor. Eğer kesişme gerçekleşirse, bolinger üst bandı olan 9.25'i direnç olarak alabilirmiyim? Düşüşteki hacmin yüksekliği negatif, rsi'nin konumunu nötr görüyorum. sizlerden yorum rica ediyorum. yatırım tavsiyesi değildir.

3. Yeni flap adayım brksn...

düşüncelere kurşun işlemez...

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Twitter açtım.

Bugün bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir açam bakam dedim.

Herkesi beklerim. Biraz acemiyim bu konularda. Bakalım açtık nolacaksa ahahahah.

@Sacro_trade

Hocam an itibarıyla takipçi sayınız 15, paylaşımlara başlarsanız binleri bulacaktır. Ky dostu olduğunu söyleyen çok üstad var Twitter da, geçen biri 2 saatlik eğitim için 250 TL istedi 😂 eğitim gideri diyor, evde pijamayla yayın yapacak 10 kişi kafalasa 2500 TL ki kafaladığı çok.

Demem o ki, sen sacrosun, temiz bir ky dostusun. Twitter da inşallah senide çileden çıkarmazlar. Para pul işlerine hiç girme hocam.

Alıntı Originally Posted by dembele Yazıyı Oku
    Hocam an itibarıyla takipçi sayınız 15, paylaşımlara başlarsanız binleri bulacaktır. Ky dostu olduğunu söyleyen çok üstad var Twitter da, geçen biri 2 saatlik eğitim için 250 TL istedi �� eğitim gideri diyor, evde pijamayla yayın yapacak 10 kişi kafalasa 2500 TL ki kafaladığı çok.

Demem o ki, sen sacrosun, temiz bir ky dostusun. Twitter da inşallah senide çileden çıkarmazlar. Para pul işlerine hiç girme hocam.
    Aynen.

Ben sadece kaç takipciye ulaşır falan onu merak ettim..

Bide herkes bi twitter falan dedim bende bi bakayım.

Yoksa insanlarla uğraşamam. zor işler.

Bana kaç kişi teklif ediyor hocam para verim eğitim ver.

Ya benim zaten işim başımdan aşkın. Herşey para pul değil.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

6. 3 ay gibi zamanı olan arkadaşlara tavsiyem %7.900. Bedelsiz veren YONGA Alın

Alıntı Originally Posted by tutar Yazıyı Oku
    3 ay gibi zamanı olan arkadaşlara tavsiyem %7.900. Bedelsiz veren YONGA Alın
    yonga nedir ya. :D

bu kağıt son sahibini arıyor bence.

Allah akıl fikir versin.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Sayfa 513/1081 İlkİlk ... 134134635035115125135145155235636131013 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •