Armada kardeş, yazıp yazıp siliyor musun yoksa yazdıkların siliniyor mu? Buradan yazabilirsin ya da özel mesaj atabilirsin.
Armada kardeş, yazıp yazıp siliyor musun yoksa yazdıkların siliniyor mu? Buradan yazabilirsin ya da özel mesaj atabilirsin.
Paranın gideceği başka yer yok.
CASPER_VIA_M3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Armada kardeş; endeks çökmedi ve tarihi zirvesini geçti, Algyo 40 üstüne attı, özelden yazarsanız Mart hissesini söylerim dediğim hisse %68 yaptı. (İphone notlara size özel kaydettim, kanıtım var.) Nakitte kalmak şimdiye kadar büyük hataydı. Bundan sonra ne olur bilemem ama şimdiye kadar durum bu şekilde. Dediğiniz gibi dünya genelinde sıkıntılı bir süreç olabilir gibi ama ev, araba alacak imkan yoksa borsadaki iyi şirketleri alıp beklemekten daha iyi bir alternatif şimdilik yok bence.
İlk çeyrekler kabaca böyle geliyor son çeyrek belirleyici oluyor değerleme vs vs yönetim boyunuz devrilsin bir tahtanıza sahip çıkamıyorsunuz arayıncada klasik ****** ****** konuşmalar hissenin değerini piyasa belirliyor adamlar üç beş lotla atraksiyon yapıyorlar tahtada mal alcam desen alamassın satıcam drsen kimseye veremezsin
Hisse reel anlamda bedava işlem görüyor. Basarsa aliciyim. Diğer hisseler nereden nereye geldi. Bu bedele böyle şirket olmaz
Yer İmleri