Sayfa 513/1005 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Viop LI

1. Kuşun süngüsü düşmüyor haliyle endekste tutundu + da

2. Tam benim eşeğin koşası geldi. Şimdi endeks düzeltmeye girer iyi mi

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku

Kchol ve Yapıkredi yi sözde KK seçimi kazanacak diye almışlardı, demek ki o kazanmış, yada borsada her şey hikaye yazıp yazıp bize okutmaya çalışıyorlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Kchol ve Yapıkredi yi sözde KK seçimi kazanacak diye almışlardı, demek ki o kazanmış, yada borsada her şey hikaye yazıp yazıp bize okutmaya çalışıyorlar
    Bazen geçmişe takılıp kalıyor önemli kazanımlardan geri kalmış oluyorum
    konumuz değil ama bende KCHOL ü 20 mayıs gibi alıp %30 civarı karla yeni sahiplerine verdim bu arada da yeni alacağım hisseleri analiz yada takip ederken sattığım kchol 'e takılın ca BAGFS, ve FMIZP Yükselişlerini kaçırdım .
    demem o ki vedalaştığın seneti unutacaksın yeni hisselere yelken açacaksın bunu anladım.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Tam benim eşeğin koşası geldi. Şimdi endeks düzeltmeye girer iyi mi
    amiralmi!.....
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    bu formasyonu anlayanlarda bir düzeltme bekliyor .

dolar tl kuruna baktığımızda belki bir miktar esneme olabilir lakin düzeltme gelmeden YÜKSELİŞ sağlıklı olmaz.
    Xu100 tl bazlı oluşturduğu Düşüş formasyonu devam ve Düşüş hedefi görsel üzerindedir ..

Bu önemli bir çizim.. Dikkate almak lazım

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Bu önemli bir çizim.. Dikkate almak lazım
    bu kelenbekleri öğrenmedim bir türlü.
    güzel bir işçilk gibin duruyor esahtan.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Bazen geçmişe takılıp kalıyor önemli kazanımlardan geri kalmış oluyorum
    konumuz değil ama bende KCHOL ü 20 mayıs gibi alıp %30 civarı karla yeni sahiplerine verdim bu arada da yeni alacağım hisseleri analiz yada takip ederken sattığım kchol 'e takılın ca BAGFS, ve FMIZP Yükselişlerini kaçırdım .
    demem o ki vedalaştığın seneti unutacaksın yeni hisselere yelken açacaksın bunu anladım.
    Aynen Sn. Rosense, benim genelde sattığım hisse bir miktar gider bazen %10 bazen %20 gider geçen ay sattığım hisse kabaca %60 daha yukarı gitti ama zerre umurunda değil, ben hatırı sayılır oranda kazanç elde ettim, parayı da kenara çıkardım, %80 hisse %20 nakitle devam ediyorum, dönüp sattığım hisseyi kolay kolay almam, tabi bazen düşünce geri alırım diye sattığım hisseleri saymıyorum, onlarla işim bitene kadar AL sat yaparım
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 513/1005 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •