Mehteran gibi, bir ileri iki geri.... Take off hadi
Mehteran gibi, bir ileri iki geri.... Take off hadi
Göçtü kervan kaldık dağlar başında![]()
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Antalya Havalimanı'nda izdiham çıkıcak neredeyse...
Önceden de yazdım, herkes düşse bile bunun düşmemesi lazımdı.
Ya herro, ya merro...
Yurtdışı piyasalarda ozellikle Amerikan piyasasında yabanci resesyon olasılığı yüzünden, ayrica yuksek enflasyon, ticaretin ve uretimin azalması, dogalgaz fiyatları yuksekligi nedeniyle ekonomi bir hayli zor dönemlere geldi. Fed faizi artiracam taviz yok deyince bazi yatirimcilar nakite geçmeye başladı maaalesef. Ama bugun yurtdışı ABD piyasaları şuan iyi görünüyorlar. Bizede yarin olumlu yansıyabilir bence.
Ayrıca belirtmek isterim, son 20-25 gundur yabanci orani %38 lerden %32 lere kadar inmiş durumda. Daha azalir mi bilemeyiz. Ben sahsen %30 altina pek ineceğini sanmıyorum.
69 ve 68 li fiyatlarda saglam destek var gibi. Temkinli olmakta fayda var.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır
Bankalardan yediğim gol yüzünden buraya çok bakıp yazmıyorum ancak taşıma işleri gayet güzel 2019 rakamlarına yaklaşıldı ve muhtemel ki tarihin en yüksek kış uçuş sayısı gelecek, yaz başından bu yana ucuzlayan yakıtlara karşılık artan bilet fiyatları ile üç haneli rakamlar zor değil THY için. Önümüzdeki en büyük sorun Rusya savasinin kıtaya yayılması olur ki o sadece THY için değil dünya için de büyük felaket demektir.
Yer İmleri