Sayfa 514/781 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 6244 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1. Mehteran gibi, bir ileri iki geri.... Take off hadi

Göçtü kervan kaldık dağlar başında
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,054
     Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Göçtü kervan kaldık dağlar başında
    yabirak simdi rally basliyor diye heyecan yaptirdin bize
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

4. Antalya Havalimanı'nda izdiham çıkıcak neredeyse...

Önceden de yazdım, herkes düşse bile bunun düşmemesi lazımdı.

Ya herro, ya merro...

5. Yurtdışı piyasalarda ozellikle Amerikan piyasasında yabanci resesyon olasılığı yüzünden, ayrica yuksek enflasyon, ticaretin ve uretimin azalması, dogalgaz fiyatları yuksekligi nedeniyle ekonomi bir hayli zor dönemlere geldi. Fed faizi artiracam taviz yok deyince bazi yatirimcilar nakite geçmeye başladı maaalesef. Ama bugun yurtdışı ABD piyasaları şuan iyi görünüyorlar. Bizede yarin olumlu yansıyabilir bence.

Ayrıca belirtmek isterim, son 20-25 gundur yabanci orani %38 lerden %32 lere kadar inmiş durumda. Daha azalir mi bilemeyiz. Ben sahsen %30 altina pek ineceğini sanmıyorum.

69 ve 68 li fiyatlarda saglam destek var gibi. Temkinli olmakta fayda var.
    Tavsiye içermez kendi düşüncem dır

6. Bankalardan yediğim gol yüzünden buraya çok bakıp yazmıyorum ancak taşıma işleri gayet güzel 2019 rakamlarına yaklaşıldı ve muhtemel ki tarihin en yüksek kış uçuş sayısı gelecek, yaz başından bu yana ucuzlayan yakıtlara karşılık artan bilet fiyatları ile üç haneli rakamlar zor değil THY için. Önümüzdeki en büyük sorun Rusya savasinin kıtaya yayılması olur ki o sadece THY için değil dünya için de büyük felaket demektir.

7.  Alıntı Originally Posted by alikkkk Yazıyı Oku
    Bankalardan yediğim gol yüzünden buraya çok bakıp yazmıyorum ancak taşıma işleri gayet güzel 2019 rakamlarına yaklaşıldı ve muhtemel ki tarihin en yüksek kış uçuş sayısı gelecek, yaz başından bu yana ucuzlayan yakıtlara karşılık artan bilet fiyatları ile üç haneli rakamlar zor değil THY için. Önümüzdeki en büyük sorun Rusya savasinin kıtaya yayılması olur ki o sadece THY için değil dünya için de büyük felaket demektir.
    Hocam düşüş genel hisseye özel bir düşüş değil. Ne derler, elle gelen düğün bayram.

Sayfa 514/781 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •