Yukaridaki yazım yüksek dozda espri içerir. Kaale almayiniz.[emoji23]
Yukaridaki yazım yüksek dozda espri içerir. Kaale almayiniz.[emoji23]
Doğru yaw, unutmuşum.
Bu durumda bi yere gitmiyorum.
Hastayım ben, hasta.
Aylardır rutin kontrollerde, hastalığın seyri için gerekli ileri kontrolleri yapmıyorlar.
Sebep?
Maskesi çenesinde gezenler, covid tedavisinden taburcu olanları cümcür cemaat ziyaret edenler, asker uğurlayanlar, kaçak/göçek düğün/nişan yapanlar, elde ekmek poşeti market market gezenler, lebalepler yüzünden
Benden gelen bir oyu, bir oy sanma alicemal başkan.
Bebemin biri oy verebiliyor + öteki bebe seneye oy verebilecek + taze tekaüt olduğumdan naşi ofisdekiler halâ beni dinler +. ...
Bi de cazibeme dayanamayanlar
Çok oy yani
Aynen
Yok öyle gitmek![]()
![]()
![]()
Eyvah oy verenler kısa devre yapmaya başladı. Politika zor iş yaw.
---
alyel geçmiş olsun. Hastaneler ayrı komedi.
Dün yani pazar günü kum torbası ile tekrar kapıştım. Son kapışmamda sağ el gitmişti. Bu seferde sağ göz gitti. Hemen arabaya atladım tek gözle en yakın acil'e doğru yola çıktım.
Gözü kaybetme ihtimalim var gaza bastım, allahtan tek gözle kaza yapmadan 25 dakikada acile vardım.
Acilde masa başındaki kadın bana "karşıdaki sıraya gir kayıt ettir dedi" iyimi. Sağ gözüm kapalı yaşlar geliyor belkide gözü kaybedeceğim her saniyenin önemi var, kadın bana "sıraya gir" diyor. Kuzu kuzu sıraya girdim allahtan sıradakilerde beyin varmış sen öne geç dediler. Orda kaydet, geri dön ilk masada kaydet, sonra müdehale odasına gittim, doktor yok. 5 dakka sonra geldi.
Sıra bekleseydim toplamda 25 dakika geçecekti. Akıl alır gibi değil.
Sonuçta Gözü kurtardık ama hala sağ gözüm kapalı geziyorum. Açınca ağrı yapıyor.
Sistem çok saçma hakkaten. Deli bunlar.
2 gün dinlenip rövanş için kum torbası ile çarşamba tekrar maça çıkacağım. Sağ el ve sağ gözü harap etti. Demek ki sağdan çalışma alışkanlığı var. Bu durumda soldan dalsam iyi olacak. Bunlar hep tecrübe.![]()
Bu göz olayı gırgır değil gerçek yaw. Ucuz kurtardım.
Yer İmleri