Sayfa 516/1011 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 4,121 - 4,128 arası.

Konu: Viop XLVI

Borsada balon mu var?
    Kesinle var herkes kazanıyor......
    sadece kazanamayan vobda işlem yapanlar.....ve en stresli kesim burada.....hepside zaman zaman bırakacam diye içten içe içi geçirenler yine viopta işlem yapanlar.....hissede işlem yapanlar göreceli olarak daha şanslı.....ama şimdilik zaman aleylerinde tık tık tık....

Abd borsa endeksi tekrar eksiye geçti.....

3.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    bazı kurumlarda yok bazı kurumlarda var hocam .. bazı kurumlar vbts girdiği an satmanı istiyorlar
    Bende Odas vardı kredili, VBTS’ye girince taşımaya devam ettim, sorun olmadı. İş Yatırımla çalışıyorum. Aracı kurumun kendi tercihi o zaman.

4. Bugün burada bilim tartışması yaşandı. Bilim önemlidir diyeyim lakin İzin vermezler diye düşünüyorum.

Aklıma nükleer füzyon çalışması yapan ekip vardı ortadan kaldırdılar uçak kazasında.

https://www.bbc.com/turkce/articles/c1dgy3nz8k1o

Acaba bizim bulmamıza izin verirler miydi.
    Alakası yok ama Irak'a saldırmaları amacı nükleer silahları vardı güya örneğin. Amaç rap ve zapt altına almak. Dünyadaki bir çok devleti aynı şekilde rap ve zapt altına alıyorlar.

Bizim mavijeans ve colaturkaya ne oldu (Bilmiyorum). Para basıp dünyadaki her şeyi satın alıyorlar. Rakip istemiyorlar.

Starbucks açıldı tıklım tıklım. İnsanları öyle yönlendiriyorlar ki oraya gitmesen cahilsin hissettiriyorlar.
    Sosyal medyayı saldılar istedikleri gibi yönlediriliyoruz. "Social Dilemma" belgeselinde açıkça söylüyorlar zaten.

Yani bize medeniyet altında devamlı bir şeyler pazarlıyorlar.

Ben kabul etmiyorum arkadaş. İnsanlarımız aşağıdaki gibi oldu.

Hadi kolaysa 2 gün bilgisayar ve telefona bakmadan yaşayalım.

Sonra da biz özgürüz. Donumuza kadar almışlar haberimiz yok.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Borsada balon mu var?
    Kesinle var herkes kazanıyor......
    sadece kazanamayan vobda işlem yapanlar.....ve en stresli kesim burada.....hepside zaman zaman bırakacam diye içten içe içi geçirenler yine viopta işlem yapanlar.....hissede işlem yapanlar göreceli olarak daha şanslı.....ama şimdilik zaman aleylerinde tık tık tık....
    Hocam nereden biliyorsun ?
    Ben eminim ki burada parasını 8-10 a katlayan bir sürü kişi vardır son 4-5 ayda.
    Sevgili bigshort a soruyorsun sürekli ne olur ne olur diye.
    Burada kazanmanın tek yolu kendine ait stratejin olması bence.
    Bigshort hisleriyle çok iyi hareketler yapıyor, ama onun yaptığı işte senkron tutmuş durumda.
    İlk düğmeyi doğru ilikledi ve sonrası geldi, ilk hatada mola vermek gerekir.
    Pandemi öncesi de lanet etmiştin hatırladığım.
    Naçizane kendi planını kurup ona göre gidersen çok daha iyi olur.
    İyi akşamlar.

Son dakika.....

HDP'ye kapatma davası! Yargıtay'dan 'hazine' hamlesi: "PKK ile organik bağları var, hesapları bloke edilsin"
    Son dakika haberi... Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahin, Halkların Demokratik Partisinin (HDP) kapatılması istemiyle açılan davada, Anayasa Mahkemesinden partinin Hazine yardımı bulunan hesaplarına bloke konulmasını talep etti. Söz konusu talepte HDP'nin terör örgütü ile organik bağının devam ettiğine dikkat çekildi.

7. bugünkü hızlı yükselişe rağmen APS sayıları artmamış.
    bir iki gün içinde mini düzeltme nedeni olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    ne bulursa alıyor gadasına yandığım.

hani hanıma kredi kartını verirsin de tarumar eder geçer ya. işte ele bi alış.
    Abi böyle bir ifadeyi benim yada Alperin yazması lazımdı. Bak bunu tuttum ve bir kenera koydum. Artık lügatimda her daim olacak.

Sayfa 516/1011 İlkİlk ... 16416466506514515516517518526566616 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •